Celkem 3579 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Pearson S01E10 - The Fixer

Máme tu poslední díl celého seriálu, za mě docela škoda, že takhle konči, ale co se dá dělat. Starosta Novak se musí vypořádat z bezdomovci přes ulici, která vede Angela. Nick se rozhodne vyjít s pravdou ven, ale to by nebyla Jessica, kdyby v ní neviděla něco víc… Snad jste byli s překladem spokojení a zase někdy jinde. :) Za přečasy děkujte Clear Titulky pro vás přichystali GaRaN_ a Clear

Titulky k Pearson S01E09 - The Rival

V předposledním díle bude muset Bobby řešit problém s bezdomovci, kteří se rozhodnou přebávat před samotnou radnicí. Což je úkol, jak dělaný pro Jessicu, obvzlášť když onen tábor vede její sestřenice Angela. Keri a Nick si sáhnou do svědomí a čeká je těžké rozhodnutí… Titulky pro vás přichystali GaRaN_ a Clear

Titulky k American Housewife S05E13 - The Election

Přišlo finále páté řady a v životě Ottových se toho hodně změní. A nejsou to změny ledajaké. S každým členem rodiny to pěkně zamává. Tak si užijte poslední epizodu a já budu tiše doufat, že se seriálový pánbíček smiluje a bude řada šestá. Ottovi by mi moc chyběli. :-) American.House­wife.s05e13.720p­.web.h264-cakes[eztv.re]­.mkv – je jediná verze ze šesti, co jsem zkoušela, která nemá brutálně ukousnutý konec s poslední větou (i když nepodstatnou). Tak jsem ale načasovala titulky na tuto verzi. Pokud vám na některé jiné verze nesedí (např. SYNCOPY), je mi líto, stáhněte si prosím tuhle. Titulky pro vás přeložila Silcasiles, přeje všem dobrou zábavu a někdy příště na shledanou. :-)

Titulky k American Housewife S05E12 - How Oliver Got His Groove Back

I přes Oliverův kategorický nesouhlas se Katie s vervou vměšuje do jeho osobních záležitostí. Příšerně ho to vytáčí, ale jako vždy… všechny ty Katieiny špumprnákle mají většinou pozitivní dopad. Tripovi a Taylor to v jejich vztahu malinko skřípe a rozhodnou se pro pauzu. A taková to byla velká láska. Jestlipak k sobě ještě někdy najdou cestu? Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje všem dobrou zábavu. :-)

Titulky k American Housewife S05E11 - The Guardian

Katie s Gregem mají velký problém určit opatrovníka Anny-Kat pro případ, že by se s nimi něco stalo a předčasně by skonali. To je sice od nich chvályhodná starost, ale po mnohých peripetiích zjistí, že se strachovali zbytečně. Řešení se objevilo samo. J.D. nadále pokračuje v hledání a výběru dárkyně vajíček a sám si trochu svou situaci zkomplikuje. Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje všem dobrou zábavu. :-)

Titulky k Pearson S01E06 - The Donor

Volby se pomalu ale jistě blíží a pan starosta se musí rozhodnout, kde splaší peníze. Bude se dál držet starého přítele nebo se vydá s Jessicou novým směrem? Keri bude řešit svůj milostný život a Yoli čeká špatná zpráva… Titulky pro vás přichystali GaRaN_ a Clear

Titulky k American Housewife S05E10 - Getting Frank with the Ottos

Franklin se rozhodne ve svém podcastu „Otevřeně s Franklinem“ přijmout jako hosty celou rodinu Ottových, včetně Coopera, mazlíčka Luthora a babičky. Hezky je rozebere až do mrtě. Ale nakonec se ukáže, že to snad mělo ten správný účinek na každého jednotlivce. Prostě, tyhle věci jako upřímnost a otevřenost, mají něco do sebe. Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje všem dobrou zábavu. :-)

Titulky k Suits S07E10 - Donna

Harvey s Mikem řeší případ proti Andrew Malikovi který si vzali v minulém díle. Ten navrhuje, aby na lavici svědků stanula Donna. Všichni se obávají, na co se jí bude ptát, proto požádali Louise, aby ji připravil. Přijde však něco, co nikdo nečeká. V tomto emocionálně vypjatém díle odhalí nejden zaměstnanec firmy své city… Titulky pro vás přeložila Clear, přeji pěknou zábavu. :-)