Celkem 3579 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k American Housewife S05E02 - Psych

Z Katie se stává stíhačka vlastních i cizích dětí. O manželovi ani nemluvě. Ty vlastní doufají, že si najde nějaký životní cíl a dá jim všem prostor k žití, těm cizím taková Katie vyhovuje. Moc mě baví Franklin, který neustále něčím překvapuje. Trošku mi chybí bývalá Anna-Kat, ale snad si na tu novou taky zvyknu. Uvidíme v dalších dílech. Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje všem dobrou zábavu. :-)

Titulky k American Housewife S05E01 - Graduation

Ahoj , začala pátá série a já vás u ní srdečně vítám. Nedávno jsem narazila na článek, že postava Anny-Kat (Julia Butters) byla přeobsazena. Upřímně jsem se vyděsila, že Annu-Kat odteď bude hrát malá Afroameričanka, ale po vyhledání fota představitelky (Giselle Eisenberg) jsem si odfoukla. Asi nepřišli na seriózní způsob, jak by tohle Katie vysvětlila. Stručné „děti se mění“ by nejspíš nebylo dostatečné. Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje všem dobrou zábavu. :-)

Titulky k Camp S01E08 - Harvest Moon

V kempu se blíží tradiční oslavy sklizně a za Mack každoročně přijíždějí rodiče. A jak to tak bývá, s rodičemi není vždy lehké pořízení. Konec vztahu mezi Marinou a Gregem se trochu zkomplikuje, ale naštěstí se Marina může obrátit na Kipa, který jí rád pomůže, ať už je to v mezích zákona, nebo mimo ně. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Camp S01E07 - The Wedding

S možností uzavírání svazků gayů celý kemp Little Otter připravuje svatbu pro Todda a Raffiho, nejvíc se do příprav ponoří Grace, která v tom vidí záblesk normálnosti, pro její jinak neobvyklou rodinu. A Kip, který se po návratu z nemocnice cítí jako znovu narozený, se rozhodne jít po něčem, po čem už dlouho touží. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Užijte si díl.

Titulky k Camp S01E06 - Parents' Weekend

V kampu Little Otter nastává rodičovský víkend. Někdo je potěšen víc, někdo míň. Zoe se obává, jak bude její matka reagovat na ostříhané vlasy a nečekaně se jí zastane někdo, koho si dřív téměř nevšímala. Naopak Sarah má přízně víc než dost, a bude se muset rozhodnout, zda pokračovat v románku se slavným spisovatelem, nebo toto letní vzplanutí ukončit dřív, než ublíží Robbiemu. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak.