Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Station Eleven S01E01 - Wheel of Fire

Když slavný herec Arthur Leander zemře při recitování Shakespeara na jevišti, svede osud dohromady nezaměstnaného Jeevana Chaudharyho a osmiletou Kirsten Raymondeovou, kteří se spolu vydávají napříč městem. Brzy čelí důležitému rozhodnutí svého života… Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Přejeme příjemnou zábavu. :-)

Titulky k Cruel Summer S01E10 - Hostile Witness

Máme před sebou soudní bitvu, ve které proti sobě stanou obě dívky. Kate, která dobrovolně vešla do domu mladého muže, který se později projevil jako únosce, a z obyčejné návštěvy se stal únos, a Jeanette, která tvrdí, že o ničem nevěděla. Jedna z nich je obětí, a druhá neprávem obviněnou. Anebo to bylo všechno trochu jinak? Užijte si poslední díl! Titulky pro vás připravovala zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S01E10 - Topanga

Eva musí stůj co stůj dostat Isaiaha k portálu, aby neohrozila své děti, nebude to mít však lehké. Gavin, Izzy, Ella a doktorka Nathanová se vydají hledat nový závrt podle mapy, neboť mají zřejmě poslední možnost na záchranu těch, kteří se ocitli v době deset tisíc let před Kristem. Užijte si poslední díl a budeme se těšit u druhé série. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S01E09 - Father and Son

Gavin a Izzy se snaží všemožně přesvědčit Ellu, aby je vyslechla a uvěřila jejich příběhu. Zdá se, že kromě Aldridgeové zná celou pravdu také Silus. Ten se však rozhodl Isiaha skrýt a ochránit ho, ať to stojí, co to stojí. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k La Brea S01E08 - Origins

Část přeživších se vydá do vesnice domorodců a pokusí se domluvit s Paarou, aby jim pomohla v nehostinné přírodě přežít. Gavin pátrá po dívce Elle a ponoří se znovu do své minulosti, aby odkryl další část svého příběhu, který je provázaný se závrtem. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Dr. Death S01E07 - Feet of Clay

Překlad už se vleče nějakou tu dobu a bylo na čase s tím trochu pohnout, nemazat se s tím tolik. Takže doufám, že po dokončení této sedmé epizody bude následovat konečně brzy i poslední díl seriálu. Asi vás taky nebavilo čekat tak dlouho. Mně to taky nebaví překládat, aspoň ne tou vražednou rychlostí… :-) Titulky pro vás přeložila Clear. Doktor Duntsch je při návštěvě svého syna zadržen policií a vzat do vazby. Čeká ho slyšení o stanovení kauce. Volá svému otci, aby za ním do Dallasu přijel a pomohl mu… Michelle Shughartová dál sbírá informace a začne se do hloubky zajímat o okolí Christophera Duntsche, navštíví jeho nejbližší. Pěknou zábavu! :-)

Titulky k Cruel Summer S01E08 - Proof

Léto končí a na seznamu úkolů ke splnění zbývá už jen jeden. Jeanette čím dál tím vadí role vůdce, do které se Mallory sama pasovala. Kate se po hádce s matkou stále nevrátila domů a ta se proto vydala vyhledat pomoc do školy, aniž by věděla, s kým se ve skutečnosti vlastně baví. Užijte si další díl. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak.