Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Fantasy Island S01E02 - His and Hers/The Heartbreak Hotel

Daphne Maddenová a Zev Randall jsou manželé ze San Franciska, kterým během posledních pár let ze života vyprchala vášeň a dobrodružství, a tak přijíždějí na ostrov, aby zde nějaké nové dobrodružství zažili. Dalším hostem je pan Lee, který na ostrově již mnoho let spí, ale každých pět se musí vzbudit a zvážit, zda už je na život v realitě připravený. Titulky k druhému dílu seriálu Fantasy Island pro vás připravila zuzana.mrak.

Titulky k Dr. Death S01E04 - An Occurrence at Randall Kirby's Sink

Překlad titulků k 4. dílu se trochu zasekl, omlouvám se za zdržení. Další díl už má svou půlku GaRaN_ hotovou, tak snad teď budu mít víc času. Doktor Henderson a doktor Kirby dál pokračují ve svém plánu diskreditovat doktora Christophera Duntsche pro jeho neschopnost či záměr škodit pacientům… Chris totiž nastupuje do nového zaměstnání, jako by se nechumelilo… Podíváme se do minulosti do doby, kdy se chystal přijmout místo v nemocnici Baylor Plano a budoval svou kliniku. Pěknou zábavu vám přejí Clear a **GaRaN_*.

Titulky k Fantasy Island S01E01 - Hungry Christine/Mel Loves Ruby

V prvním dílu se seznámíme s Elenou Roarkevou, která je, stejně jako kdysi její strýc, hostitelkou na magickém ostrově, kde pomáhá lidem změnit jejich život. Na ostrov přijíždí starší manželé Mel a Ruby, kteří chtějí co nejlépe strávit čas, který jim ještě zbývá. A také televizní hlasatelka Christina, která neustále hladoví. Jak přesně jim ostrov změní život? To uvidíte v prvním dílu seriálu Fantasy Island. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak.

Titulky k Domina S01E08 - Happiness

Vítejte u poslední epizody první série seriálu Domina. Zda bude pokračovat, není zatím jisté, nicméně přeji, abyste se v závěru seriálu bavili alespoň tak dobře, jako jsem se u tohoto seriálu bavila já. V lese na pláži v letním letovisku Baiae objeví mladý pár kosti mrtvoly, kterou tam někdo zakopal… Nalezení těla otroka Apria spustí lavinu nových událostí. Jak to všechno dopadne nebudu předjímat, nechte se překvapit. Pěknou zábavu vám přeje Clear.

Titulky k Big Shot S01E10 - Marvyn's Playbook

A je tady poslední díl první série. :) Všichni už o trenérově rozhodnutí ví a dávají mu to sežrat. Změní nakonec svůj názor a vybere si svoji druhou novou rodinu nebo půjde za kariérou? A porazí holky svého úhlavního nepřítele a dostanou se do vytoužené druhé divize? To se všechno dozvíte… Bavte se a titulky vám přináší GaRaN_