Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Vienna Blood S02E01 - The Melancholy Countess

Titulky k úvodní epizodě druhé série seriálu Vídeňská krev jsou tady! Přeložila je pro vás Clear. V této epizodě, nazvané Melancholická hraběnka, vyšetřuje policejní inspektor Oskar Rheinhardt spolu s psychiatrem Maxem Libermannem vraždu vdovy po maďarském hraběti, která se zdržovala v hotelu Imperial a zemřela za podivných okolností… Pěknou zábavu přeji! :-)

Titulky k Station Eleven S01E10 - Unbroken Circle

Kruh se uzavírá, poslední epizoda seriálu Station Eleven je tady a troufám si říct, že druhá série by celkový dojem ze seriálu jen zkazila… A jako já vám nechci kazit dojem z této epizody, nic neprozradím, přehled epizod s krátkými popisky si můžete prohlédnout v sekci Epizody. Titulky k celé sérii pro vás překládal BigMarwin a ani u této epizody tomu nebylo jinak. Korekci zajistila Clear. Hezkou zábavu! :-)

Titulky k Station Eleven S01E09 - Dr. Chaudhary

V předposlední epizodě se podíváme na začátek po startu pandemie, kdy Kirsten s Jeevanem odešli z Chicaga a usadili se v chatě v lesích. Společně přežívají, loví zvěř, chodí na průzkum… a Kirsten je stále posedlá čtením komiksu Station Eleven. Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Pěknou zábavu a snad brzy na viděnou u posledního dílu. :-)

Titulky k Station Eleven S01E07 - Goodbye My Damaged Home

V této epizodě se vracíme opět do jiné časové osy, do doby, kdy Kirsten, Jeevan a jeho bratr Frank přežívali po začátku epidemie u Franka v bytě. Strávili tu mnoho dní, Frank pracoval, Kirst psala svou divadelní hru na téma knihy Station Eleven… až dozraje čas, aby odešli – jinak nepřežijí… Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Příjemnou podívanou! :-)

Titulky k Station Eleven S01E06 - Survival is Insufficient

Tento díl navazuje na předchozí jen volně, tak by se mohlo snadno stát těm, co uvidí dnešní titulky, že si pustí rovnou 6. díl – před chvílí jsme vydali i titulky k 5. dílu. Omylem jsem udělala korekci nejprve šestému dílu a až dnes pátému. Můžete si tedy pustit hned dva díly brzy za sebou. Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Vracíme se do komplexu a dění na konci 4. epizody, kdy Alex odjela minovým polem na koni, Symfonie na cestách se konečně rozhodně se vydat do Muzea civilizací a Kirsten čeká nejedna obtížná situace… Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Station Eleven S01E05 - The Severn City Airport

V tomto díle se podíváme na rodinu Arthura Leander – na jeho přítele, druhou ženu a syna. Letí společně letadlem do Chicaga, ale spolu s dalšími cestujícími uvíznou na letišti v Severn City. Z internetu a dalších médií se začne šířit informace o nebezpečném viru… o tom, jak se lidé zachovají tváří tvář problematické situaci se dozvíte… Epizodu pro vás jako vždy přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Bavte se. :-)