Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Dr. Death S01E06 - Occam's Razor

Titulky k šesté epizodě seriálu Dr. Death byly dokončeny. Přeložila je pro vás Clear. V tomto díle začínáme u lůžka Jerryho Summerse, jako dalšího pacienta doktora Christophera Duntsche, který se probudí ve stavu, ve kterém by se nikdo probudit po operaci nechtěl. Doktoři Henderson a Kirby zatím pomáhají dál slečně Shughartové vystavět kriminální případ proti Duntschovi. Přeji příjemnou zábavu! :-)

Titulky k Rocky IV: Rocky Vs. Drago

Po 36 letech nám Sylvester Stallone přináší Drector's cut verzi jednoho ze svých nejikoničtějších filmů – Rocky IV. Rocky Balboa se vydává do Ruska, aby pomstil smrt svého přítele Apollo Creeda a porazil Rusa Ivana Draga. V této nové verzi uvidíte 40 minut nových záběrů, které nikdy nespatřily světlo světa. U původních pasáží filmu byl převážně použit překlad z oficiálních titulků a dabingu. Nové pasáže pro vás přeložil Bac.

Titulky k La Brea S01E06 - The Way Home

Levi Delgado se pokouší opravit letadlo, aby se přeživší ze závrtu v La Brea stihli dostat zpět domů dříve, než se portál uzavře. Gavin je rozhodnutý dostat se za Evou a Joshem, zatím se mu to nedaří a tak se rozhodne se s nimi alespoň spojit. Užijte si další díl. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S01E05 - The Fort

Část přeživších se spolu kapitánem Delgadem rozhodne prozkoumat tajemnou pevnost, kterou objevili při hledání místa, odkud vychází signál. Gavin se Sophií a Rebeccou plánují, jak obelstít letectvo, a pokusit se proletět světlem. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Grantchester S06E08 - Episode #6.8

Máme tu poslední díl šesté série. Will a Geordie řeší případ vraždy, která se jeví jako vloupání. Geordie řeší své démony z války a Will se bude bát o své místo faráře v Grantchesteru. Také se dozvíme, jak to dopadne s Leonardem. Snad se uvidíme u další série. Titulky pro vás přeložila kvakkv.

Titulky k La Brea S01E03 - The Hunt

Skupině přeživších dochází jídlo a tak se rozhodnou vyrazit na lov. Mezitím Gavin s doktorkou Nathanovou připravují start záchranné mise, ale chybí jim pilot. Gavin naštěstí jednoho zná, ale muset se muset čelit nevyřešené minulosti. Bavte se. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak.