Celkem 3579 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S07E16 - The Table Polarization

Po menší pauze se vrací seriál Teorie velkého třesku a s ním i titulky o nás! Přeložili je pro vás Bladesip, Clear a Jolinar, korekci tentokrát provedla Clear. Sedí na verze LOL, DIMENSION a FUM. Dnešní díl nese název Polarizace stolu a jak asi tušíte, stůl nám rozeštve naši partu na dvě skupiny. Ty, co chtějí koupit nový jídelní stůl, a ty, kterým přijde tato možnost jako nemyslitelná. Penny jako zástupce návrhu, že by se měl stůl pořídit, vyzývá Leonarda, aby se Sheldonovi a jeho diktatuře postavil. Tato celkem banální věc má ale zásadní dopad na někoho úplně jiného… Jak to se stolem a celou situací dopadne? Podívejte se sami. My vám přejeme hezkou zábavu. :-)

Titulky k The Red Road S01E01 - Arise My Love, Shake Off This Dream

Fanoušci Jasona Momoy (Ronon Dex v SGA) jistě zaznamenali, že se po smrti své postavy v seriálu Hra o trůny opět vrací na televizní obrazovky. Tentokrát se jedná o seriál The Red Road. Děj seriálu se točí kolem šerifa Harolda Jensena (Martin Henderson), který se pokouší udržet svou polorozpadlou rodinu pohromadě. Zároveň musí také dohlížet na dvě znepřátelené komunity. Jednou z nich jsou lidé z malého města, ve kterém sám vyrostl, a tou druhou je nedaleko žijící kmen horských indiánů Ramapo. Po tragické události, do které je zapletena i manželka šerifa, je Harold přinucen uzavřít spojenectví s velice nebezpečný členem kmenu, Phillipem Kopusem (Jason Momoa). Oba dva pojí další tragédie, ke které došlo už velice dávno. Ta měla dopad především na Phillipa, a tak není divu, že jeho přítomnost ve všech místních lidech vyvolává poněkud smíšené pocity. Titulky k prvnímu dílu pro vás přeložili Pe$ a Sandy, korekci provedla Miki226. Titulky sedí na verzi 2HD. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Almost Human S01E12 - Beholder

Máme tu předposlední díl Almost Human. Titulky k němu přeložila tradiční parta ve složení Jolinar, mikefk a Miki226. A co nás dnes čeká? Lidé s mindráky týkajícími se jejich vzhledu si přijdou na své. Líbí se vám oči vaší kolegyně? Toužíte mít perfektní nos jako váš kamarád? S novou technologií v plastické chirurgii se vám přání může splnit. Cena za dokonalost je ale vysoká. Dorian se stále vrtá Johnovi v osobním životě, samozřejmě k Johnově nelibosti. Ten stále pokukuje po detektivovi Stahlové, ta mu ale připraví nemilé překvapení. Znovu uslyšíme o chromech a o Zdi. Snad se později dozvíme víc. Přejeme hezkou zábavu :)

Titulky k The Americans S02E01 - Comrades

Seriál je zasazen do osmdesátých let minulého století. Dva sovětští agenti KGB Elizabeth a Philip Jenningovi jsou zdánlivě šťastný manželský pár, který žije na předměstí Washingtonu D.C. se svými dětmi, které o pravém zaměstnání svých rodičů nic netuší. Shodou náhod se do sousedního domu přestěhuje agent kontrarozvědky FBI Stan Beeman. Seriál se zaměřuje jak na osobní i pracovní život agentů Jenningsových, který není vždy takový, jak se společnosti kolem vždy jeví… Hezky se bavte! :-)

Titulky k Intelligence S01E08 - Delta Force

Přeložili je pro vás lesator, Pe$, zuzana.mrak a korekci provedly Clear a efvendy. Tentokrát si Gabriel a Riley udělají výlet do Bolívie, aby ochránili prezidentského kandidáta před atentátem. Pro Gabriela se úkol stane náročnější v okamžiku, kdy zjistí, že najatým atentátníkem je jeho nejlepší kamarád z armády.

Titulky k House of Cards S02E04 - Chapter 17

Titulky na čtvrtou epizodu druhé série pro vás přeložili Jolinar, lesator a Pe$, o korekci se postarala Clear. Sedí na všechny dostupné verze (2HD, Sohu, NTb). Frank a jeho straničtí kolegové se snaží získat hlasy, aby Sněmovnou prošel zákon o oddálení věku pro odchod do důchodu. Frank coby bývalý tajemník slíbí pomoc své nástupkyni Jackie a pozve si do její kanceláře Donalda Blythea, který by jim mohl zajistit dostatek hlasů. Claire se zatím připravuje na chystaný rozhovor pro televizi a obzvlášť má obavy ohledně otázek, proč nemají s Francisem děti. Sice na podobnou otázku odpovídala už mnohokrát, ale novináři se jí stále drží a s Claiřinou odpovědí se nechtějí spokojit.

Titulky k Black Sails S01E05 - V.

Titulky k Black Sails S01S05 V. byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.