Celkem 3579 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Looking S01E07 - Looking for a Plus-One

V dnešním díle se můžete těšit na dlouho očekávanou svatbu Patrickovy sestry, o které už tolikrát padla řeč. Patrick má trochu obavy, jak se bude Richie líbit jeho matce, ale oba se na akci velmi těší. Dom zatím s Lynnem plánuje spuštění nové restaurace. Agustín řeší se svým přítelem to, jak pro něj najal prostituta, aby ho ojel… Titulky pro vás jako vždy přeložila zuzana.mrak a korekci provedla Clear. Sedí na verzi KILLERS. Pěknou podívanou! :-)

Titulky k Vikings S02E01 - Brother's War

Na druhou sérii seriálu Vikingové jsme si museli pořádnou chvíli počkat, ale o to víc si jistě užijete první díl z druhé série, který pro vás přeložila kvakkv. Sedí na verze: EXCELLENCE, AFG a WEB-DL. Dnes se dozvíme, jak dopadne boj mezi Ragnarem a Rollem. Ragnar také bude řešit svůj vztah s Laghertou, která se dozví o jeho vztahu s princeznou Aslaug. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Banshee S02E08 - Evil for Evil

Po týdnu se vracíme do městečka Banshee. Minule jsme viděli, jak se snaží šerif Hood znepříjemnit život Proctorovi, a dnes se dozvíme, jestli to mělo ten správný efekt. Lucas ale bude muset řešit i jiné věci. Siobhan se přestává líbit role tajné milenky a Emmetta čeká hodně těžká životní zkouška.

Titulky k The Following S02E06 - Fly Away

Další díl seriálu The Following přináší několik odpovědí na otázky, které vyvolal konec předešlého dílu. Ryan je zraněný, Max naštěstí přežila, ale spolupráce Joea a Lily nevěstí nic dobrého. A když se k tomu připočítá ještě žárlivost Emmy a nevypočitatelnost dvojčat i ostatních členů Lilyiny rodiny, dostáváme doslova vražednou směs. Titulky pro vás přeložily zuzana.mrak a Miki226 a sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Helix S01E09 - Level X

Po tom, co se doktor Hatake vypořádal se Suttonovou, chystá se její místo zaplnit celá armáda. A vědci ze základny a z Centra pro kontrolu nemocí nesmí dopustit, aby se jim virus NARVIK dostal do rukou. Přichystají tedy operaci, ve které se vydají do patra X, kde je tento virus skladován v původní podobě. Nebude to ale jednoduché, patro X je totiž plné přenašečů a dostat se přes ne bude vyžadovat nejen odvahu, ale i důvtip. Titulky pro vás přeložili: Clear, zBart a zuzana.mrak. Korekci provedla Clear. Příjemnou podívanou. :-)

Titulky k Looking S01E06 - Looking in the Mirror

Dom slaví čtyřicáté narozeniny a Doris mu uspořádá přes facebook venkovní oslavu v parku. Všichni kamarádi se zde sejdou a Patrick je trochu nesvůj z toho, že přivedl partě představit svého nového přítele Richieho. Ten mu ten den dal náhrdelník, kterým vyjadřuje, co k němu cítí, ale Patrick má zřejmě na tento symbol trochu jiný názor… Titulky pro vás přeložila zuzana.mrak, korekci obstarala Clear. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Mike and Molly S04E12 - Mind Over Molly

Úžasná Mollyina rodinka donutila naši spisovatelku k návštěvě psychiatra, aby rozebral, co se jí děje v hlavě. A jak prohlásila Mollyina matinka: ne každý potřebuje terapii, ale někdo možná jo. Otázkou je, kdo. Titulky pro vás přeložila naše úžasná Silcasiles, titulky sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a DVDRip.x264-TAXES. Hezky se bavte! :-)