Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Cruel Summer S01E05 - As The Carny Gods Intended

V městečku probíhá každoroční pouť. V roce 1993 se na ni chystají také Kate i Jeanette, ale protože jedna řeší problémy oblíbenosti a prvního rande, a druhá matku, nevšímají si příliš nového občana Skylinu, který si pomalu vyhlíží svou oběť. Vzhledem k tomu, že seriál bude od srpna vysílán na Amazon Prime, s překladem končím. Pokud by české titulky nebyly, v překladu budu pokračovat. Děkuji za pochopení. zuzana.mrak.

Titulky k Dr. Death S01E02 - Ain't No Bum

Po operaci došlo u Madeline Beyerové k mozkové smrti. Její manžel zvažuje kraniotomii, kterou doktor Duntsch navrhl jako možné řešení. Doktor Henderson a doktor Kirby zatím přemýšlejí, jak zabránit, aby Duntsch zničil zdraví dalším pacientů a přichází s návrhem nahlásit ho Texaské lékařské komoře. V tomto díle se podíváme také do dob studií doktora Christophera Duntsche… Titulky pro vás přeložili GaRaN_ a Clear. Pěknou zábavu přejeme! :-)

Titulky k Dr. Death S01E01 - Diplos

Vítejte u titulků k prvnímu dílu nového seriálu služby Peacock s Joshou Jacksonem coby Dr. Duntschem v hlavní roli. Musím říct, že mi od Fringe a The Affair tento herec chyběl, a tak jsem se (nejen proto) rozhodla, že tento seriál budu překládat. GaRaN_ byl tak hodný, že mi přislíbil spolupráci. Doufejme, že se nám bude dařit titulky dělat v rozumných odstupech jeden díl za druhým… Doktor Christopher Duntsch je nadějný chirurg v dallaském neurochirurgickém středisku. Jeho pacienti však po nekomplikovaných operacích končí s komplikacemi, přestože o sobě doktor Duntsch prohlašuje, že jeho se žádné komplikace netýkají. Jeho dva kolegové i další personál nemocnice se začne zajímat, zda je doktor opravdu tak nešikovný, nebo svým pacientům škodí záměrně… Pěknou zábavu u sledování vám přejí Clear a GaRaN_.

Titulky k Domina S01E07 - Treason

Tentokrát se bude díl týkat vlastizrady, ze které byl obviněn Primus, manžel Liviiny sestřenice Porcie. Tomu však válku s danúbskými kmeny v Makedonii nařídil sám Gaius a tak se situace komplikuje. Do hry se zapojí kromě zatím zmiňovaných také Tiberius, Agrippa, Corvinus… Tento díl je opět plný zvratů, napětí a překvapení. Pěknou zábavu u předposledního dílu vám přeje Clear.

Titulky k Domina S01E05 - Plague

Další napínavá epizoda a k ní titulky jsou tady! V Římě řádí mor a nemocný je i sám první občan Gaius… Stará se o něj nejlepší lékař v zemi Musa, ale jeho vyhlídky nejsou stejně valné. Jeho politické i soukromé okolí zatím mezi sebou svádí boj… Titulky pro vás přeložila Clear. Pěknou zábavu! :-)