Cruel Summer

Žánr
Drama, Thriller
Roky vysílání
2021 - dosud
Obsah
Krásná a populární mladá dívka Kate jednoho dne zmizí. Zdánlivě nesouvisející čin se stane, když se Jeanette, hodná a milá tichá dívka v ústraní, stane nejpopulárnější dívkou ve městě, a do roku 1995 nejnenávi­děnější osobou v Americe. Seriál vychází z událostí z let 1993, 1994 a 1995. Každý díl je vždy z pohledu jedné dívky.
Titulky pro vás překládají
zuzana.mrak

Novinky k druhé sériie Cruel Summer

Těšíte se na druhou sérii seriálu Cruel Summer?

V první sérii jsme sledovali Kate Wallisovou a Jeanette Turnerovou a během tří let jsme z mnoha různých úhlů pohledu viděli, jak se měnilo vnímání a přerod z neoblíbené dívky v tu neopovrhovanější. Druhá série nám přinese zcela nové děje i obsazení. Budeme sledovat rané přátelství mezi Megan, Isabellou a Meganiným nejlepším přítelem Lukem. Milostný trojúhelník, který vnikne, a také záhadu, která ovlivní celý jejich budoucí život.

Těšit se můžeme na Sadie Stanley (The Goldbergs), Eloise Payet a Griffina Glucka (Locke & Key, Private Practice), KaDee Strickland (Private Practice), Lisu Yamada (Little Fires Everywhere) a Seana Blakemora (General Hospital, Greenleaf). A také na Paula Adelsteina (Privat Practice, Girlfriends' Guide to Divorce), který se spolu s KaDee Strickland a Griffinem Gluckem znovu zahraje na rodinu, stejně jako v seriálu Privat Practice.

Termín vysílání zatím není známý.

Mezi výkonné producenty seriálu patří mimo jiné Jessica Biel, máme se tedy jistě na co těšit.

Dáte druhé sérii šanci?

Galerie (2)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit