Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Orange Is the New Black S01E08 - Moscow Mule

V litchfieldské věznici je to dnes jedno drama za druhým. Nejedno těhotenské drama, zdravotní drama, feťácké drama, drama se sušičkou, k tomu to ještě mezi Piper a panem Healym začíná docela skřípat… Prostě nadupaný díl. Ale aby to tedy nebylo tolik dramatické, Larry přijde s dobrou zprávou. Tedy dobrou jak pro koho. Už víc prozrazovat nebudu, podívejte se sami. Přejeme příjemnou podívanou. Titulky k 8. dílu Orange Is the New Black vám přeložili GaRaN_, Jolinar, lesator a zuzana.mrak, korekci provedla Jolinar.

Titulky k Suits S03E09 - Bad Faith

Titulky k devátému dílu Suits pro vás přeložili Clear, Dr. Onte, Karppi a Jolinar, korekce se jako tradičně ujala Clear. Sedí na verzi EVOLVE a WEB-DL. Firma Pearsonová & Darby & Specter neměla dlouhého trvání a nastal čas udělat rozdělení zisků a přínosů firmy. Louis se hlásí jako hlavní vyjednavač, protože se nenechá zviklat emocemi. Mike a Harvey se zatím budou snažit přetáhnout klienty a právníky. A do toho všeho se můžete těšit na malé drama mezi Rachel a Mikem… Hezky se bavte! :)

Titulky k Dexter S08E10 - Goodbye Miami

Do konce sértie zbývají už jen tři epizody. A co uvidíte v té dnešní? Dexter je rozhodnutí se s Hannah a Harrisonem přestěhovat do Argentiny, ale má před sebou ještě spoustu práce. Se svým plánem se svěří takže Deb, tak jej ale nepřijme s pířliš velkým nadšením… Titulky k desátému dílu pro Vás připravila kvakkv a sedí na verze AFG a WEB-DL. Pěkně se bavte.

Titulky k Strike Back S04E04 - Episode #4.4

Po menší pauze se vracíme k Sekci 20 a podíváme se, jak se jejich pátrání vyvíjí dál. Major Daltonová se chová hodně podivně, a když unese důležitého svědka, musí Locke převzít velení. Michael a Damien se znovu vydávají do akce. Tentokrát budou nasazovat životy, aby zachránili někoho, kdo je hodně blízký Kamalimu. Ale jako vždycky nic neprobíhá tak, jak má. Titulky pro vás připravili Russell, Timon111 a Miki226. Sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)

Titulky k Suits S03E08 - Endgame

Trochu jsme si vás rozmazlili vydáváním titulků v den vysílání, takže věřím, že jste celí nedočkaví na titulky k novému dílu. Připravili je pro vás Clear a Trakat. Jak už název dílu napovídá, proces, ve kterém je Ava Hessingtonová obviněna z vraždy, se blíží do finále. Harvey a Jessica se snaží vyhrát ze všech sil, ale bohužel nemají dobré karty… Avě stále hrozí doživotí a Cameron Dennis ji rozhodně šetřit nebude. Do hry se zapojí také pravý viník, Stephen Huntley. Rachel a Louis zatím společně řeší pomstu Harolda Louisovi a naopak. Hezky se bavte! :)

Titulky k Low Winter Sun S01E04 - Catacombs

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Orange Is the New Black S01E07 - Blood Donut

Zástupkyně ostatních vězeňkyň v Litchfieldské věznici byly zvoleny a nyní je na nich, jak se svou nově nabytou mocí naloží. Piper Chapmanová je plná nadějí, jak zlepší život svých kolegyň. Jednou z jejích snah je znovuotevření dráhy pro běhání. Krátce na to jí však dojde, že celé volby byly jen iluzí o tom, že se něco změní a Healy ve skutečnosti ani žádné změny nechce… Jedině, že by se našel mobil, který hledá celé vedení věznice. Titulky na sedmý díl OITNB pro vás připravili Clear, GaRaN_, Jolinar a zuzana.mrak. Hezky se bavte! :)

Titulky k Crossing Lines S01E10 - New Scars, Old Wounds: Part 2

A je tu druhá část posledního dílu úvodní řady seriálu Crossing Lines. Titulky k němu pro vás přeložili Clear, jeriska03, Jolinar a lesator, korekci provedla Jolinar. V minulém díle to začalo všechno pořádně vřít. Dostane se Hickman ze spárů Genoveseho? Zachrání Shari? Víme, kdo stojí za zmizením Rebeccy a Louise, ale co se stalo s Anne-Marie? Tu se vydalo hledat duo Eva a Sebastian, kteří si ale mezi sebou musí ještě něco vyřešit. Jak to všechno dopadne (pokud to vůbec nějak dopadne), se podívejte sami. Za celý tým, do kterého patří všichni výše jmenovaní plus Bladesip a GaRaN_, kteří byli tak hodní a pomohli nám s prvním dílem, děkuji fanouškům za jejich přízeň a doufám, že se s nimi sejdeme u druhé řady. Hezky se bavte :)

Titulky k Low Winter Sun S01E03 - No Rounds

Titulky ke třetímu dílu Low Winter Sun pro vás přeložil Equino_X2, korekci provedli Clear a lesator. Případ vraždy detektiva Brendana McCana ani mrtvoly nalezené v jeho kufru se stále nehýbe a starosta už začíná být nervózní a tlačí na poručíka policejního oddělení, aby vyšetřování konečně někam pokročilo. Přesně opačný zájem však mají Frank Agnew a Joe Geddes… Naneštěstí pro ně se objeví svědek, který viděl, jak dva muži poslali auto do vody. Hezky se bavte! :)