Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Longmire S02E11 - Natural Order

Waltova dcera Cady měla autonehodu a nevypadá to s ní moc dobře. A tak mu na výsledcích voleb vůbec nezáleží. V horách ale došlo ke zločinu a Vic potřebuje šerifovu pomoc. Někdo pytlačí zvěř a při posledním lovu zabil jednoho ze strážců parku. Nikdo ale netuší, jaký byl motiv. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Major Crimes S02E10 - Backfire

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Low Winter Sun S01E01 - Pilot

Titulky na nový seriál z produkce kabelové stanice AMC (která má za sebou úspěšné projekty jako je The Killing, Breaking Bad nebo The Walking Dead) s názvem Low Winter Sun pro vás přeložil Equino_X2 a korekci provedli Clear a lesator. Stahujte v pravém boxu nebo v sekci titulky. Vražda, klam, pomsta a korupce na policejním oddělení v Detroitu. Hranice mezi dobrým a správným, policistou a kriminálníkem může být velmi tenká…

Titulky k Unforgettable S02E03 - Day of the Jackie

V další epizodě se vydá Carrie po stopě nájemné vražedkyně, která je v tom, co dělá, víc než dobrá. Své plány má promyšlené do nejmenšího detailu, takže bude mít tým plné ruce práce, aby dokázal ochránit její cíl a zastavit ji v jejím řádění. Titulky pro vás připravily smarinka a Miki226. Sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)

Titulky k Strike Back S04E01 - Episode #4.1

Po roce se opět vrací Sekce 20 a s ní samozřejmě i Damien Scott a Michael Stonebridge. V posledním dílu minulé série řešili otázku, zda v Sekci 20 vůbec zůstat, nebo si najít jinou práci. Aby měli čas přemýšlet, vzali si dovolenou a vydali se na motorkách napříč Spojenými státy. Mise Sekce 20 ale běží dál, a tak není divu, že dojde k něčemu nepředvídatelnému, a major Daltonová je nucena jejich dovolenou předčasně ukončit a opět je povolat do služby. Titulky pro vás připravili Russell a Miki226, sedí na verzi 2HD, AFG a 720p-EVOLVE. Hezky se bavte :-)

Titulky k Orange Is the New Black S01E04 - Imaginary Enemies

Piper je přidělena na novou pracovní pozici. Avšak místo vzdělávacího programu, na který se hlásila, ji přiřadí do elektrodílny. Celá věznice je vzhůru nohama, když se ztratí jedno z nářadí a stále není k nalezení. Evidence nebyla vedena tak, jak měla, a může ho mít kdokoliv. Pokud u vás tuto smrtící zbraň najdou, můžete dostat až 5 let v chládku navíc. Kdo ho vzal a co s ním podnikne? Titulky na 4. díl OITNB pro vás přeložily Jolinar a zuzana.mrak, korekci provedla Clear. Hezky se bavte! :)

Titulky k Suits S03E04 - Conflict of Interest

Další epizoda Suits se dočkala titulků! Přeložili je pro vás Clear a Karppi, sedí na verze ASAP, IMMERSE a WEB-DL. V dnešním díle dojde ke konfliktu zájmů firmy Hessington Oil, kterou hájí Louis Litt a o kterou se snaží konkurence převzít, a zájmů její výkonné ředitelky Avy Hessingtonové, kterou zastupuje Harvey Specter při obvinění z vraždy svých odpůrců. Mike bude na případu spolupracovat s Katrinou. Donna neodolá šarmu britského společníka Stephena a vyrazí spolu na rande… Hezky se bavte! :)

Titulky k Dexter S08E06 - A Little Reflection

Deb se v přestrojení pouší to vyšetřování. Pro svého šefa potřebuje nachytat přítelele jeho sestry v kompromitující situaci, Massuka řeší problémy s nově nalezenou dcerou a Dextera čeká nečekaná návštěva. Titulky k šestému dílu pro vás připravila kvakkv a sedí na verze EVOLVE a WEB-DL. Pěkně se bavte!