Crossing Lines

Bez hranic

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2013 - dosud
Obsah
Americko-německo-francouzský seriál o mezinárodní jednotce stíhající zločince, kteří by jinak spravedlnosti utekli. Bývalý detektiv z New Yorku Carl Hickman, závislý na morfinu, se přidává k nově vytvořené evropské skupině, která není omezená hranicemi jednotlivých států. Mezi další členy jednotky patří italská analytička specializovaná na obchod s bílým masem, speciální technik z Německa, kriminalistka z Francie a zbraňový a taktický expert ze Severního Irska.
Titulky pro vás překládají
Clear, jeriska03, Jolinar, lesator, lukascoolarik

Titulky k Crossing Lines S01E10 - New Scars, Old Wounds: Part 2

A je tu druhá část posledního dílu úvodní řady seriálu Crossing Lines. Titulky k němu pro vás přeložili Clear, jeriska03, Jolinar a lesator, korekci provedla Jolinar.

V minulém díle to začalo všechno pořádně vřít. Dostane se Hickman ze spárů Genoveseho? Zachrání Shari? Víme, kdo stojí za zmizením Rebeccy a Louise, ale co se stalo s Anne-Marie? Tu se vydalo hledat duo Eva a Sebastian, kteří si ale mezi sebou musí ještě něco vyřešit. Jak to všechno dopadne (pokud to vůbec nějak dopadne), se podívejte sami.

Za celý tým, do kterého patří všichni výše jmenovaní plus Bladesip a GaRaN_, kteří byli tak hodní a pomohli nám s prvním dílem, děkuji fanouškům za jejich přízeň a doufám, že se s nimi sejdeme u druhé řady.

Hezky se bavte :)

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit