Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Dexter S08E12 - Remember the Monsters?

Překladatelka kvakkv Vám připravila titulky k finálovému dílu. Neprozradíme opravdu vůbec nic, rozhodně se ale máte na co těšit! Až se na díl podíváte, podělte se s námi o Vaše názory na konec jedlitlivých osudů našich hrdinů. Velmi si vážich poděkování, nározů a přízně. Ikdyž to vypadá, že další série Dextra se natáčet nebude, člověk nikdy neví. ;-)

Titulky k The Glades S04E09 - Fast Ball

V další epizodě se přesuneme do sportovního prostředí, když bude Jim a celý tým řešit vraždu mladé a úspěšné sportovkyně. To ale není jediný zádrhel v Jimově životě. Zdá se, že i přesto, že je Ray v programu na ochranu svědků, může Callie a Jimovi pořádně zkomplikovat život. A do toho všeho dorazí Jimova matka, která už má dost neustálých výmluv jejího manžela. Hezky se bavte :-)

Titulky k Strike Back S04E06 - Episode #4.6

Sekce 20 přišla o svého velitele a tak týmu nezbývá nic jiného, než využít všechny zdroje a možnosti, jak ho najít a zachránit. Plukovník Locke si zatím musí užívat „pohostinnosti“ IRA a jejích spojenců, Damien s Michaelem horečně pracují na tom, jak získat informace o jeho zajetí a teroristé nerušeně připravují naplánovaný útok. Titulky pro vás připravil stálý tým ve složení Russell, Timon111 a Miki226. Sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)

King & Maxwell zrušeno po první sérii

Sledovanost nového letního seriálu King and Maxwell, který se vysílal na stanici TNT, nebyla dostatečná pro obnovení na další rok. Průměrně si tento detektivní seriál s Jonem Tenneym a Rebeccou Romijnovou v hlavních rolích pustilo 3,1 milionů diváků. Seriál začal poměrně slibně se sledovaností 3,5 milionů, ale diváky si udržet nedokázal. Nám zbývá přeložit ještě 2 epizody do konce první série. Předpokládaný odhad dokončení 9. dílu je příští víkend. Děkujeme za vaši trpělivost. :) Příští sezónu nejspíš v tomto časovém slotě vystřídá Kinga s Maxwellkou nově objednaný seriál Stevena Bochco s názvem Murder in the First. Další novinky, co se na TNT chystají je Mob City od Franka Darabonta v prosinci, ke kterému se v roce 2014 připojí The Last Ship od Michaela Baye a Legends of Howarda Gordona.

Titulky k Orange Is the New Black S01E10 - Bora Bora Bora

Do věznice přijede exkurze „zlobivých“ dětí a naše děvčata mají za úkol jim ukázat, že nechat se zavřít jim za ty lumpárny nestojí. Se všemi to ale nebude tak lehké. A hádejte, kdo to celé zachrání? Slečna Claudette má konečně návštěvu, tak se na to musí náležitě připravit. Tento díl nás zavede také do doby, kdy se Piper s Larrym seznámili. John se dozví ono sladké tajemství, leč ne od osoby, od které by se to očekávalo. Drogové drama pokračuje. Přeložili je pro vás Clear, GaRaN_, Jolinar a zuzana.mrak, korekce si vzala na starost Jolinar. Užijte si díl :)

Titulky k Suits S03E10 - Stay

Letní finále je tady a na odvysílání dalších epizod si budeme muset počkat podle stanice USA Network až do zimy 2014. Teď máte před sebou ještě desátý díl třetí série, který pro vás společně přeložili Clear, Dr. Onte a Karppi, korekci jako vždy provedla Clear. Sedí na verzi EVOLVE a stahovat je můžete vpravo v boxu nebo v sekci titulky. Na co se můžete těšit? Harvey bude opět spolupracovat se Scottie ve snaze zbavit se obvinění Avy Hessingtonové z profesní nedbalosti. Objeví se totiž starý známý, Harveyho nepřítel Travis Tanner, který bude Avu obhajovat. Jessica se dozví o vztahu Mikea a Rachel a rozhodně to nenechá jen tak… Hezky se bavte, děkujeme za přízeň a těšíme se u pokračování třetí série, ať to bude kdykoliv. :)

Titulky k Orange Is the New Black S01E09 - Fucksgiving

Máme tu už devátý díl Orange Is the New Black! První řada se nám už pomalu blíží ke konci, a tak to v Litchfieldu začíná nabírat na obrátkách. Jak Larry s přáteli, tak naše vězeňkyně se připravují na Den díkůvzdání. Všude voní krocan, panuje přátelská atmosféra… Nebo ne? Napjaté vztahy mezi Piper a panem Healym už víc nevydrží a prasknou a můžete hádat, co Healy s Piper udělá. Také zjistíme, že někdo se ve vězení cítí víc doma než kdekoliv na svobodě. A taky se se dozvíme, kdy bude další konec světa! Titulky pro vás připravili GaRaN_, Jolinar a zuzana.mrak, korekce provedla Jolinar. Bavte se :)

Titulky k Dexter S08E11 - Monkey in a Box

A máme tu titulky k předposlednímu dílu osmé série, které pro Vás opět připravila kvakkv. Na co se můžete těšit? Dexter se před odjezdem ze země ještě rozhodne vypořádat účty s Oliverem Saxonem, Evelynina smrt jím hluboce otřásla. Nebude to mít ale vůbec lehké. Titulky sedí na verze AFG a WEB-DL, přejeme příjemné sledování a příští týden se budeme těšit naviděnou u velkého finále!

Titulky k Strike Back S04E05 - Episode #4.5

Další čekání je u konce a můžeme se konečně zase podívat, jak pokračuje Sekce 20 ve své misi. Z Bejrútu se přesouváme do Maďarska. Zdá se, že Al-Zuhari chystá terorsitický útok, ale nikdo neví kdy, ani co bude jeho cílem. Damien s Michaelem si stále více uvědomují, jak celou dobu balancují mezi životem a smrtí a zvažují další možnosti. A aby se celá situace ještě více zamotala, na scéně se objeví IRA. Titulky pro vás připravili Russell a Miki226, sedí na verzi EVOLVE. Hezky se bavte :-)