King & Maxwell

King a Maxwellová

Žánr
Akční, Drama, Krimi
Roky vysílání
2013 - 2013
Obsah
King a Maxwellová je dvojka sehraných soukromých detektivů, mezi kterými přeskakuje nejedna jiskra a jejich vzájemná chemie jim pomáhá řešit případy. Oba dříve pracovali pro tajnou službu. Michelle Maxwellová je zdatná sportovkyně, která si poradí při pronásledování, honičkách i střelbě. Sean King je vášnivým čtenářem románů, který měl dříve problémy s alkoholem.
Titulky pro vás překládají
Clear, lesator, Pokyses, Somerhalderova, Tarzánek, Windu996, zuzana.mrak

King & Maxwell zrušeno po první sérii

Sledovanost nového letního seriálu King and Maxwell, který se vysílal na stanici TNT, nebyla dostatečná pro obnovení na další rok. Průměrně si tento detektivní seriál s Jonem Tenneym a Rebeccou Romijnovou v hlavních rolích pustilo 3,1 milionů diváků. Seriál začal poměrně slibně se sledovaností 3,5 milionů, ale diváky si udržet nedokázal.

Nám zbývá přeložit ještě 2 epizody do konce první série. Předpokládaný odhad dokončení 9. dílu je příští víkend. Děkujeme za vaši trpělivost. :)

Příští sezónu nejspíš v tomto časovém slotě vystřídá Kinga s Maxwellkou nově objednaný seriál Stevena Bochco s názvem Murder in the First. Další novinky, co se na TNT chystají je Mob City od Franka Darabonta v prosinci, ke kterému se v roce 2014 připojí The Last Ship od Michaela Baye a Legends of Howarda Gordona.

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit