Celkem 3579 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Lego Movie

Jistě vám neuniklo, že fenomén Lego reaguje hbitě jak na nejnovější trendy, tak i technologie. Po sérii her, kdy se ve světě Lega ocitají všemožní hrdinové stříbrného plátna od ninjů přes hasiče až po Hvězdné války. Nyní se ale vydalo přímo do filmu a výsledkem je překvapivě nápaditý a vtipný počin. Seznamte se tedy s Emmetem, stavebním dělníkem, který žije přísně organizovaný život. Vesele vstává na povel, kupuje si předražené kafe, miluje hymnu všech šťastných občanů a ze všeho nejméně se mu chce používat vlastní mozek. Jenže jeho život se obrátí vzhůru nohama, když se setká s tajemnou Wyldstyle, která mu prozradí, že právě on je vyvoleným Jedinečným, který má podle (zaručeně pravdivé) věšťby čaroděje Vitruvia zachránit celý svět před ďábelským plánem proradného prezidenta Byznyse. Pokud se chcete pobavit vodopádem vtipných hlášek, odkazů a téměř nekonečnou fantazií tvůrců snímku, nebo máte prostě jen rádi Lego, zkuste zavzpomínat na svá dětská léta a vychutnejte si originální The Lego Movie… Titulky pro vás přeložil Bac, korekce se ujal Araziel. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Banshee S02E07 - Ways to Bury a Man

Po týdnu se opět vracíme do městečka Banshee, abychom se dozvěděli, jak se celá situace dál vyvine. Lucas odhalí, co provedl Proctor a rozhodne se, že ho dostane za každou cenu. Carrie potřebuje nutně větší sumu peněz a žádá o pomoc Joba. A Brock se konečně přidává na stranu Hooda. Titulky pro vás jako vždy připravili Araziel a Miki226. Hezky se bavte. :-)

Titulky k Helix S01E08 - Bloodline

Na základně začíná být pěkně dusno. Constance Suttonová si vynucuje pořádek a získání léku i za cenu ztrát na životech. Uvězní doktora Hatakeho a vědce nutí k vytvoření léku. Také ji trápí myšlenka na to, co důležitého jí uniká na doktorce Walkerové. Zdá se jí naprosto nevýznamná a zajímá ji její význam pro doktora Hatakeho. Doktor si je vědom nebezpečí pro doktorku Walkerovou a kvůli jejímu významu se ji snaží i nadále chránit… Titulky k osmému dílu seriálu Helix pro vás přeložili Clear, zBart, zuzana.mrak, korekci provedla Clear. Hezky se bavte! :-)

Titulky k House of Cards S02E03 - Chapter 16

Titulky na třetí díl pro vás přeložili Bladesip, lesator a phoebe.h2, korekce se zhostila Clear. Sedí na verze 2HD, FUM, NTb a Sohu. V dnešním díle je horkým tématem novela o posunu věku pro odchod do důchodu. Frank se ji snaží protlačit v Kongresu, ale do cesty se mu postaví řada překážek. Lucas zatím pokračuje v hledání telefonních záznamů prostřednictvím hlubokého webu. Hezky se bavte! :-)

Titulky k The Following S02E05 - Reflection

A máme tu další díl seriálu The Following. Max sleduje ve vlaku Giselle a Ryan se za nimi snaží co nejrychleji dostat. Joe se zatím seznamuje se všemi, kteří bydlí v domě Lily. Ta má pro Joea velké překvapení. Velké nadšení všech zúčastněných ale nesdílí Emma. Cítí se zrazená, protože se jí Joe neozval a neřekl jí, že je stále naživu. Titulky pro vás připravily zuzana.mrak a Miki226 a sedí na verzi LOL. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Almost Human S01E11 - Disrupt

První řada sci-fi seriálu Almost Human se nám pomalu chýlí ke konci, ale zdá se, že se nám objevuje víc otázek než odpovědí. Co je zač ona Zeď, o které jsme se dozvěděli v 9. epizodě? Jak to vypadá s Insyndikátem? Jak to bylo s Annou, Johnovou bývalou přítelkyní? V 11. díle vyvstane otázka další: Dorian má vzpomínky z dětství? Jak je to možné? Tak než začnete nad těmito záhadami přemýšlet, podívejte se na dnešní díl, ve kterém uvidíte, jak se pokročilá technologie může obrátit proti nám. A nezvrátí to ani holografický sluha s příšerným účesem. Titulky pro vás tentokrát přeložili jeriska03, mikefk a Miki226, korekci provedla Jolinar. Hezkou zábavu :)

Titulky k Intelligence S01E07 - Size Matters

Titulky k sedmé epizodě seriálu Intelligence jsou hotovy! Od sledování dnešního hokejového utkání se utrhli a titulky pro vás přeložili Clear, Pe$ a zuzana.mrak. Korekci provedly Clear a efvendy. Jestli jste si mysleli, že naprogramovat a vložit do lidského těla nelze nic menšího než Gabrielův čip, tak jste se mýlili. V dnešní epizodě nás o tom přesvědčí zabijáčtí nanoboti. Hezky se bavte! :-)

Titulky k The Glades S04E13 - Tin Cup

Jim a Callie chystají svatbu, ale oba musí řešit spoustu dalších problémů. Jim se vrhá do vyšetřování vraždy na golfovém hřišti a Callie musí vyřešit, jak dostat na svatbu příbuzné, kteří kvůli bouři ještě ani neodletěli ze svých domovů. Navíc se ozve Tony a zdá se, Ray má opravdu v plánu něco nekalého. Jak už asi všichni víte, seriál byl zrušen, a až uvidíte konec posledního dílu, bude vám jasné, že v horší okamžik ho ani ukončit nemohli. Tímto se s vámi náš překladatelský tým loučí a děkujeme za vaši přízeň. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Black Sails S01E04 - IV.

Titulky k Black Sails S01S04 IV. byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.