Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Kamikaze S01E01 - Festen er aflyst

Jak jinak si zpříjemnit sváteční den než novým překladem. Dlouho jsem se rozhoupávala, do čeho se pustím, nakonec jsem si vybrala tento dánský seriál, první díl má titulky právě dokončené. V prvním díle se seznamujeme s osmnáctiletou Julií, jejíž rodina je na dovolené ve Rwandě a Julie by ráda uspořádala s přáteli párty… Netuší, že se jí brzy změní celý život… Pěknou zábavu vám přeje Clear.

Titulky k Station Eleven S01E02 - A Hawk from a Handsaw

V druhém díle seriálu Station Eleven se přesouváme povětšinou do postapokalyptické budoucnosti, ve které z postav z prvního dílu je už jen Kirsten. To, co se stalo Jeevanovi a jeho bratru Frankovi si zatím můžeme jen domýšlet. Kirsten se připojí k pojízdné shakespearovské společnosti a společně dorazí do usedlosti pojmenované po svaté Deborah… Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Příjemnou podívanou! :-)

Titulky k Station Eleven S01E01 - Wheel of Fire

Když slavný herec Arthur Leander zemře při recitování Shakespeara na jevišti, svede osud dohromady nezaměstnaného Jeevana Chaudharyho a osmiletou Kirsten Raymondeovou, kteří se spolu vydávají napříč městem. Brzy čelí důležitému rozhodnutí svého života… Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Přejeme příjemnou zábavu. :-)

Titulky k Cruel Summer S01E10 - Hostile Witness

Máme před sebou soudní bitvu, ve které proti sobě stanou obě dívky. Kate, která dobrovolně vešla do domu mladého muže, který se později projevil jako únosce, a z obyčejné návštěvy se stal únos, a Jeanette, která tvrdí, že o ničem nevěděla. Jedna z nich je obětí, a druhá neprávem obviněnou. Anebo to bylo všechno trochu jinak? Užijte si poslední díl! Titulky pro vás připravovala zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S01E10 - Topanga

Eva musí stůj co stůj dostat Isaiaha k portálu, aby neohrozila své děti, nebude to mít však lehké. Gavin, Izzy, Ella a doktorka Nathanová se vydají hledat nový závrt podle mapy, neboť mají zřejmě poslední možnost na záchranu těch, kteří se ocitli v době deset tisíc let před Kristem. Užijte si poslední díl a budeme se těšit u druhé série. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak.

Titulky k La Brea S01E09 - Father and Son

Gavin a Izzy se snaží všemožně přesvědčit Ellu, aby je vyslechla a uvěřila jejich příběhu. Zdá se, že kromě Aldridgeové zná celou pravdu také Silus. Ten se však rozhodl Isiaha skrýt a ochránit ho, ať to stojí, co to stojí. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k La Brea S01E08 - Origins

Část přeživších se vydá do vesnice domorodců a pokusí se domluvit s Paarou, aby jim pomohla v nehostinné přírodě přežít. Gavin pátrá po dívce Elle a ponoří se znovu do své minulosti, aby odkryl další část svého příběhu, který je provázaný se závrtem. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Dr. Death S01E07 - Feet of Clay

Překlad už se vleče nějakou tu dobu a bylo na čase s tím trochu pohnout, nemazat se s tím tolik. Takže doufám, že po dokončení této sedmé epizody bude následovat konečně brzy i poslední díl seriálu. Asi vás taky nebavilo čekat tak dlouho. Mně to taky nebaví překládat, aspoň ne tou vražednou rychlostí… :-) Titulky pro vás přeložila Clear. Doktor Duntsch je při návštěvě svého syna zadržen policií a vzat do vazby. Čeká ho slyšení o stanovení kauce. Volá svému otci, aby za ním do Dallasu přijel a pomohl mu… Michelle Shughartová dál sbírá informace a začne se do hloubky zajímat o okolí Christophera Duntsche, navštíví jeho nejbližší. Pěknou zábavu! :-)