Celkem 3573 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Station Eleven S01E05 - The Severn City Airport

V tomto díle se podíváme na rodinu Arthura Leander – na jeho přítele, druhou ženu a syna. Letí společně letadlem do Chicaga, ale spolu s dalšími cestujícími uvíznou na letišti v Severn City. Z internetu a dalších médií se začne šířit informace o nebezpečném viru… o tom, jak se lidé zachovají tváří tvář problematické situaci se dozvíte… Epizodu pro vás jako vždy přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Bavte se. :-)

Titulky k Station Eleven S01E04 - Rosencrantz and Guildenstern Aren't Dead

Vítejte u titulků k dalšímu dílu Station Eleven, divadelní seskupení Symfonie na cestách pokračuje ve své pouti, spolu s Kirsten, se kterou se vracíme i zpátky do minulosti do doby, kdy ještě cestovala s Jeevanem. Dozvíme se zase něco o komiksu Station Eleven… a nevím, jestli vám taky bude připadat seriál jako mně, čím dál zvláštnější a bizarnější… Příjemnou podívanou vám přejí Clear a BigMarwin.

Titulky k Sisi S01E01 - Episode #1.1

Vítejte u titulků k první epizodě historického seriálu o slavné rakouské císařovně Sisi, v prvním díle se podíváme na to, jak se její sestra Néne a matka chystají do Ischlu, aby se zde Néné zasnoubila s rakouským císařem Franzem Josefem. Jak už to tak ale někdy bývá, nejde vždy všechno tak, jak si matky plánovaly… Příjemnou podívanou vám přeje Clear.

Titulky k Dr. Death S01E08 - Hardwood Floors

A máme tu závěrečný díl seriálu Dr. Death, ve kterém je Christopher Duntsch souzen za zmrzačení a smrt 33 lidí, vyslechneme svědectví pacientů, kterým zničil život, svědectví doktorů Kirbyho a Hendersona a uslyšíme obhajobu jeho právničky i obvinění státní zástupkyně Michele Shughartové… Příjemnou zábavu u posledního dílu vám přeje Clear, děkuji svému kolegovi GaRaN_ovi, který se se mnou na první části tohoto překladu podílel.

Titulky k Station Eleven S01E03 - Hurricane

BigMarwin je pilný jako včelička i přes osobní zaneprázdnění a titulky k dalšímu dílu jsou konečně hotové. Korekci provedla Clear jako obvykle. V tomto díle se podíváme trochu na zoubek toho, jak vznikl komiks a vlastně název celého seriálu. Podíváme se do Chicaga a také do Malajsie společně s Mirandou Carollovou… autorkou zmiňovaného komiksu a dozvíme se také o tom, co měla společného s hercem a režisérem Arthurem Leanderem. Pěkně se bavte! :-)

Titulky k Kamikaze S01E01 - Festen er aflyst

Jak jinak si zpříjemnit sváteční den než novým překladem. Dlouho jsem se rozhoupávala, do čeho se pustím, nakonec jsem si vybrala tento dánský seriál, první díl má titulky právě dokončené. V prvním díle se seznamujeme s osmnáctiletou Julií, jejíž rodina je na dovolené ve Rwandě a Julie by ráda uspořádala s přáteli párty… Netuší, že se jí brzy změní celý život… Pěknou zábavu vám přeje Clear.

Titulky k Station Eleven S01E02 - A Hawk from a Handsaw

V druhém díle seriálu Station Eleven se přesouváme povětšinou do postapokalyptické budoucnosti, ve které z postav z prvního dílu je už jen Kirsten. To, co se stalo Jeevanovi a jeho bratru Frankovi si zatím můžeme jen domýšlet. Kirsten se připojí k pojízdné shakespearovské společnosti a společně dorazí do usedlosti pojmenované po svaté Deborah… Titulky pro vás přeložil BigMarwin, korekci provedla Clear. Příjemnou podívanou! :-)