Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k La Brea S02E02 - The Cave

Gavin, Izzy a Lilly se shledávají s partou přeživších. Nečekali však, že tu nenajdou Evu a Joshe, kteří se mezitím ocitli v nelehké situaci. Gavin se proto rozhodne požádat svého dědečka o pomoc. A Josh a Riley se pokusí znalost budoucnosti využít ve svůj prospěch. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Bavte se :-)

Titulky k La Brea S02E01 - The Next Day

Eva se zoufale snaží získat svou rodinu zpět. Bohužel Siles je rozhodnutý nic neprozradit. Gavin, Izzy a Ella zjišťují, že v dávné době nebude tak snadné přežít. Josh a Riley se probudí v neznámém čase, ale velmi brzy jim dojde, že to nakonec nebude tak špatné. Titulky pro vás připravili BigMarwin a zuzana.mrak. Užijte si díl.

La Brea 2 série již zítra

Seriál La Brea se již zítra vrací se svou druhou sérií. Jste zvědaví, co nám nové díly přinesou? Zvládnou Gavin, Izzy a Ella přežít v pradávné době? Setká se Eva se svým synem? A v jaké době vlastně jsou Josh a Riley? Titulky pro vás budou opět připravovat BigMarwin a zuzana.mrak.

Titulky k Moonhaven S01E04 - Mada

A máme tu další titulky k seriálu Moonhaven, tentokrát k epizodě s názvem Mada. Jak už název napovídá, Paul se setká se svou pokrevní matkou… Po útoku na úkryt, kde se probudil Tomm, opět má tým detektivů Paula, Arla a také Belly spoustu práce… Titulky pro vás přeložila Clear. Příjemnou podívanou! :-)

Titulky k Moonhaven S01E03 - The Envoy

Vítejte u dalších titulků k seriálu Moonhaven, po trochu delší pauze se vrací Lunonebí, spolu s pozemskou pilotkou Bellou, která svolila, že pomůže Paulovi vyřešit situaci, která se objevila. Příjemnou podívanou vám přeje Clear, korekci provedl a časování upravil BigMarwin. :-)

Titulky k Moonhaven S01E02 - The Detective

Vítejte u druhé epizody seriálu Moonhaven, kterou pro vás přeložila Clear, korekci provedl BigMarwin. V této epizodě plynule navážeme na předchozí epizodu, ve které se Bella ocitla v nejasné situaci a v podobně nejasné situaci se i probudí. Komu může věřit? A dá se věřit Belle? Detektivové zatím vyšetřují potyčku na lodi s cílem zjistit, co se tam stalo, ale také proč… Pěknou podívanou! :-)