Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Banshee S01E09 - Always the Cowboy

Těšíte se na pokračování Banshee? Tak to vás Miki226 se svými titulky jistě potěší! O čem to tentokrát bude? Carrie se vydá do nemocnice v zoufalé snaze vyzvednout svou rodinu a dostat je z města poté, co se Rabbit stále víc a víc blíží k ní a Lucasovi. Kai ukáže Rebecce svět byznysu a důrazně vysvětlí Lucasovi, aby jeho neteř nechal být. Alex naverbuje jednoho z Kaiových zlodějíčků, který se potýká s hazardem, aby se vypořádal s problémem v kasínu.

Titulky k The Neighbors S01E18 - Camping

Marty se rozhodne vyvézt svou rodinu na kempink, kde nebudou telefony ani topinkovače. Tím si dokáže, že je muž a hlava rodiny, což hodlá i náležitě zdokumentovat. Bird-Kersee-Joner-Butkus-Jacksonovi mají ale na kempování svébytný názor. Těšte se na strašidelné historky i na situace, které zavánějí smrtí v divočině.

Titulky k The Big Bang Theory S06E18 - The Contractual Obligation Implementation

Po pauze se vrací vaši oblíbení hrdinové z TBBT s dílem nazvaným Implementace smluvního závazku. Pánské osazenstvo se vydá na Howardovu střední školu, aby v rámci pracovního úkolu zkusili přesvědčit středoškolačky, aby se věnovaly vědě. Dámská část se rozhodne ulít z práce a vyrazí do Disneylandu. Raj má první rande s Lucy, při kterém on nemůže mluvit a ona se bojí lidí. Titulky pro vás připravil Araziel, sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a WEB-DL. Hezky se bavte! :)

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E16 - Lokhay

Tak jako každý týden pro vás máme další nálož titulků k NCIS: LA. V tomto díle obdrží Sam telefonát od svého dávného přítele, který mu během jeho působení v Afgánistánu zachránil život a nyní žádá o pomoc. Sam se proto rozhodne svůj dluh za každou cenu splatit. Jak to všechno dopadne? Podívejte se sami. CBS také nedávno oznámilo, že se ve finále této série objeví spinoff pro další chystaný seriál, NCIS: Red. V těchto epizodách se představí nový tým tohoto seriálového bratříčka a zřejmě proběhne nějaká ta spolupráce s týmem z Los Angeles. CBS zatím nevypustilo více podrobností, ale už alespoň známe obsazení, na které se můžete podívat třeba na IMDB. Dobrou zprávou je, že se zde objeví nám dobře známý herec, Miguel Ferrer, alias zástupce ředitele Granger. O titulky se postarali: Timon111, jeriska03 a Miki226.

Titulky k The Americans S01E06 - Trust Me

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k The Following S01E07 - Let Me Go

Tak jako každý týden vám i dnes přínášíme titulky k dalšímu dílu The Following. Tento díl se opravdu povedl a atmosféra zhoustla tak, že by se dala krájet. Během sledování vás bude čekat nejedno překvapení. A jelikož dobrých zpráv není nikdy dost, tak nám stanice FOX jednu oznámila. Co by to asi mohlo být? Přesně tak, seriál obdržel další sezónu, která bude mít opět 15 dílů. Většina s vás se určitě bude divit, proč tak netradiční číslo. Tento počet epizod rozhodně nesouvisí se sledovaností, nebo hodnocením, protože v tomto ohledu si seriál vede opravdu dobře. Problémem je, že hlavní herec Kevin Bacon (Ryan Hardy) před podpisem smlouvy jasně řekl, že každou sérii natočí maximálně 15 dílů, aby stíhal točit také filmy. O titulky se postarala naše známá banda ve složení: DENERICK, Timon111 a Miki226 a sedí na verze LOL a AFG.