The Following

Stoupenci zla

Žánr
Drama
Roky vysílání
2013 - 2015
Obsah
Americký seriál s hvězdným obsazením. Vysoce inteligentní masový vrah Joe Carroll, (James Purefoy) který má na svém kontě 14 zavražděných dívek, dokáže využít slabin každého člověka a použít je proti němu. Jeho charisma a umění slova mu pomáhají získat na svou stranu další následovníky jeho krvavého, zvráceného díla. A tak si i z vězení vybuduje vražedný kult stoupenců, který udělá vše, aby splnil jeho zvrácená přání. Po jejich stopách se pouští agent FBI Ryan Hardy (Kevin Bacon), který se sám stal jednou z Carrollových obětí, ale měl to štěstí, že jeho brutální řádění přežil.
Titulky pro vás překládají
Marysons, Miki226, zuzana.mrak

Titulky k The Following S01E07 - Let Me Go

Tak jako každý týden vám i dnes přínášíme titulky k dalšímu dílu The Following. Tento díl se opravdu povedl a atmosféra zhoustla tak, že by se dala krájet. Během sledování vás bude čekat nejedno překvapení. A jelikož dobrých zpráv není nikdy dost, tak nám stanice FOX jednu oznámila. Co by to asi mohlo být?

Přesně tak, seriál obdržel další sezónu, která bude mít opět 15 dílů. Většina s vás se určitě bude divit, proč tak netradiční číslo. Tento počet epizod rozhodně nesouvisí se sledovaností, nebo hodnocením, protože v tomto ohledu si seriál vede opravdu dobře. Problémem je, že hlavní herec Kevin Bacon (Ryan Hardy) před podpisem smlouvy jasně řekl, že každou sérii natočí maximálně 15 dílů, aby stíhal točit také filmy.

O titulky se postarala naše známá banda ve složení: DENERICK, Timon111 a Miki226 a sedí na verze LOL a AFG.

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit