NCIS: Los Angeles

Námořní vyšetřovací služba L. A.

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2009 - dosud
Obsah
Spin-off úspěšného seriálu NCIS (Námořní vyšetřovací služba). Tým zvláštních agentů a jednoho policisty je součástí tajné divize NCIS v Los Angeles - Oddělení pro zvláštní úkoly. Pracují v utajení a pátrají převážně po zločincích, kteří ohrožují národní bezpečnost USA.
Titulky pro vás překládají
jeriska03, ykayka

Titulky k NCIS: Los Angeles S04E16 - Lokhay

Tak jako každý týden pro vás máme další nálož titulků k NCIS: LA. V tomto díle obdrží Sam telefonát od svého dávného přítele, který mu během jeho působení v Afgánistánu zachránil život a nyní žádá o pomoc. Sam se proto rozhodne svůj dluh za každou cenu splatit. Jak to všechno dopadne? Podívejte se sami.

CBS také nedávno oznámilo, že se ve finále této série objeví spinoff pro další chystaný seriál, NCIS: Red. V těchto epizodách se představí nový tým tohoto seriálového bratříčka a zřejmě proběhne nějaká ta spolupráce s týmem z Los Angeles. CBS zatím nevypustilo více podrobností, ale už alespoň známe obsazení, na které se můžete podívat třeba na IMDB. Dobrou zprávou je, že se zde objeví nám dobře známý herec, Miguel Ferrer, alias zástupce ředitele Granger.

O titulky se postarali: Timon111, jeriska03 a Miki226.

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit