Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Neighbors S01E21 - Mo Purses Mo Money Mo Problems

Dnes se zaměříme na gender tématiku. Na Zabvronianu je to vyřešené geneticky, ale na Zemi začíná být problém. Ženy, které původně nebyly stvořené k jakékoliv práci, najednou získávají možnost se uplatnit. I kdyby jen v manufaktuře. Vše pramení jen z toho, že chtějí být soběstačné a odůvodnit si tak své náhlé potřeby vykoupit půl prodejny obuvi. Skeptičtí muži jim nebrání a dokonce se jejich neúspěchy snaží zlehčit. Ale možná není hlavní problém v pohlaví a zjistíme, že dokonce i ženy mohou mužům přinést něco dobrého. Ne že by je předčily ve skládání puzzle, ale možná i mimozemšťané nakonec přijdou na to, že žít se ženami je nemožné, ale žít bez nich je ještě nemožnější…

Titulky k House of Cards S01E11 - Chapter 11

Od vydání titulků minulého dílu uběhlo jen pár dní a máme tady další! Titulky pro vás dnes přeložili Bladesip, Clear a slanecek, korekce se ujala Clear. Sedí na verze HoC, TRiC a AVIGUY. Zároveň vás chci upozornit, že u všech těchto verzí chybí konec, asi posledních 10 titulků. Pokud chcete slyšet, co se říká asi v posledních 10 titulcích, podívejte se na verzi QRUS, kde jsme už závěr doplnili. Své komentáře k epizodě nebo titulkům můžete vyjádřit do komentářů. Vaše poděkování nás vždy potěší. Příjemnou zábavu. :) O epizodě máte možnost diskutovat zde. Pokud jste neviděli 11. díl, rozhodně nečtěte diskuzi!

Titulky k Modern Family S04E18 - The Wow Factor

Po delší pauze se vrací nový díl Moderní rodinky! O čem to dnes bude? Claire s Camem si přizvou k rozhodování třetí stranu, když se nemohou dohodnout. Phil učí děti základním opravářským dovednostem. Mitch pomáhá Lilly se šikanováním. Titulky pro vás jako tradičně připravila kristyyyy, které patří dík. Hezky se bavte! :)

Titulky k The Bible S01E08 - Betrayal

Po týdnu tu pro vás máme další titulky na seriál The Bible. Tentokrát již na osmou epizodu. V dnešní epizodě uvidíme Ježíšův příchod do Jeruzaléma, a také poslední večeři a jeho zatčení. Titulky pro vás přeložil Nowka a korekcí se ujal Russell. Sedí na verzi GECKOS. EDIT: V sekci titulky je přečas na verzi The.Bible.Part7-Part8.BRRip.x264-UNPOPULAR

Titulky k The Americans S01E12 - The Oath

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k 666 Park Avenue S01E12 - The Elysian Fields

Zcela neočekávaně jsou tu titulky na dvanáctou část seriálu 666 Park Avenue nazvanou Elysejská pole. Jistě jste tento název již někdy slyšeli, ale jen nevíte kam s ním. Možná budete vědět, když uslyšíte jeho francouzský název – Avenue des Champs-Élysées. Ano, jedná se o nejznámější a nejdražší pařížskou ulici. V mytologii se tak ovšem označovalo místo, kam se dostanou duše spravedlivých (v kontextu s Paříží zřejmě i ráj mnoha dnešních žen). Hésiodos tak označoval „ostrov spravedlivých“, ale později tak začala být chápána část podsvětí, kam přicházejí duše počestných lidí. V dnešním dílu nás čeká pěkná čistka mezi hlavními postavami a můžeme jen hádat, kdo z nich se dostane do „polí elysejských“ a kdo naopak do Tartaru (co je Tartar, je doufám z kontextu zřejmé). Jane s Henrym jsou zasnoubení a Olivia se jim při té příležitosti rozhodne uspořádat oslavu. Henry se vydá pozvat na ni i otce Jane, ale ten se svou dcerou v kontaktu moc není a ani osobní pozvání ho moc nepřesvědčí. Pak si ale všimne tří číslic v adrese na pozvánce… Jane se v Moorově deníku dozví o tajemné skupině zvané Conspiratii a svěří se s tím detektivu Cooperovi. Jenže netuší, jak blízko celé této skupině je a že naprosto každý skrývá nějaké temné tajemství. Nakonec se rozhodne zjistit, co skrývá Harlan Moore v zamčeném pokoji. Harlan se mezitím nehodlá vzdát své nové spřízněné duše a pracuje na rozkladu manželství Louise a jejího muže. A Gavin se rozhodne řešit přítomnost znovuzrozeného Harlana v Drake vskutku radikálně. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Red Widow S01E05 - The Recorder

V dnešním díle se Marta snaží získat nahrávku, která by zkompromitovala Schillera a poslala ho do vězení. Manželství Kat začíná mít první trhliny. Uvidíte také, co provede Gabriel a jak mu bude radit jeho dědeček. A zjistíte, co se stane, když Boris pozve své spolužáky na výlet lodí. Titulky pro vás přeložila kvakkv, sedí na verzi AFG. Příjemnou podívanou. :)