Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Delhi Safari

Nezvykle ale přesto vám přinášíme titulky k filmu. Protože jak se říká: Nejen seriály živ je člověk. Musíte totiž uznat, že indický muzikálový 3D animák… tomu se prostě nedalo odolat. Safari Dillí má navíc neskutečně chytlavou melodii (viz. video v článku)… Ale nečekejte žádné drama, jde o hezky zpracovanou pohádku pro celou rodinu (jak to již u animáků bývá…). Vydejme se tedy se skupinkou zvířátek (s malým leopardem a jeho starostlivou matkou, s bláznivým medvědem, prohnaným opičákem a papouškem) na misi do Dillí, která má zachránit jejich domovský prales před vykácením. V parlamentu se totiž dostane sluchu všem potřebným a důležité problémy se v něm rychle řeší (ano, psal jsem, že jde o pohádku, ne?). Ke komunikaci s lidmi však zvířátka potřebují papouška, který umí mluvit lidskou řečí. Ten sice neochotně ale nakonec spolupracuje, ale to je jen první z nesnází, kterou budou muset naši hrdinové na své dobrodružné výpravě překonat, aby dosáhli vytouženého cíle. Titulky přeložil Araziel a sedí na verzi DDR.

Titulky k Touch S02E10 - Two of a Kind

V dnešním díle Martin spekuluje, že by Amelia mohla být ještě naživu, když se našlo jen jedno tělo. Také coby ne, Amelia se v tomto dílu objeví a bude hrát významnou roli. Spolu s Jakem a Avramem se vydají na letiště na hon za čísly… Titulky k další epizodě Touch pro vás přeložili Clear a Nowka. Příjemnou zábavu!

Titulky k House of Cards S01E12 - Chapter 12

Tentokrát se nám titulkovací proces trošku protáhl, takže bych tímto chtěla poděkovat všem z vás, kteří trpělivě čekali na titulky. Dnešní díl pro vás přeložili Bladesip, Clear a Jolinar, sedí na verze HoC, TRiC, AVIGUY a QRUS. Přečas pro vás zajistil K4rm4d0n. Než budou hotové titulky na další díl, vyzkoušejte loňskou novinku od Netflixu s názvem Lilyhammer. Jak se blížíme do finále první série, začíná přituhovat. Frankovi jde teď doslova o vše. Touží po místu viceprezidenta, ale na záda mu dýchají jeho činy z minulosti a nejspíš je jen otázkou času, než kolegyně Zoe Barnesové Janine Skorskyová zjistí pravdu. Otázkou je, na co všechno přijde… O dnešní epizodě můžete diskutovat pod článkem, kde se rozjela už diskuze k minulému dílu. Témata se myslím nabízejí sama. Příjemnou zábavu.

Titulky k Anger Management S02E11 - Charlie Dates Crazy, Sexy, Angry

Titulky k dnešnímu dílu Anger Managerment jsou tady. Charlie se dá dohromady se svou bývalou Lori, ale nějak jim to neklape v posteli. Lacey zase shání toho nejbohatšího přítele a ostatní jí s hledáním na internetu pomohou. Kate se zase v baru snaží nějakého chlapa ulovit v baru s Jen. Titulky pro vás nachystali Clear a Meera. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k The Big Bang Theory S06E20 - The Tenure Turbulence

Po týdnu se vrací oblíbený seriál Teorie velkého třesku a my pro vás máme dnes v rekordním čase titulky. Přeložili je pro vás Bladesip, Clear a Jolinar, korekci obstaral, jako je už zvykem, Araziel. Sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION. Dnešní díl se bude týkat doživotního úvazku, který je po úmrtí profesora Tuppermana k mání a samozřejmě o něj mají zájem všichni významní vědci včetně Sheldona, Leonarda, Raje i Barryho Kripkeho. Můžete se těšit, jak všichni tři budou nadbíhat členům komise, která bude toho, kdo doživotní úvazek dostane, vybírat. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Rogue S01E02 - Fireball

Dnes jsme do repertoáru zařadili další seriál z dílny stanice Audience Network, který se zde začal vysílat 3. dubna 2013. V současné chvíli bylo odvysíláno již osm epizod seriálu Rogue a my se v co nejkratším čas nabídnout další díly. U tohoto seriálu zajásají všichni příznivci netradičních detektivek. Grace Travisová je policistkou, která v utajení působí v mafiánské bandě Jimmyho Laszla. Poté, co její syn tragicky umírá, je Grace z případu stažena na nucenou dovolenou. Tajně se však po 4 měsících rozhodne na své původní místo mafiánky vrátit a odhalit tak pravdu o tom, kdo jejího syna zabil… Titulky pro vás bude překládat trojice: Clear, Somerhalderova a WizardCZ. Titulky k prvnímu dvojdílu sedí na verzi 2HD.

Titulky k The Americans S01E09 - Safe House

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.