666 Park Avenue

Žánr
Drama, Horor, Mysteriózní
Roky vysílání
2012 - 2013
Obsah
Americký mystery seriál s nádechem hororu. Kdybyste mohli mít jen jedno přání, co by to bylo? A co byste pro něj udělali? V domě adrese Park Avenue 666, který vlastní tajemný Gavin Doran (Terry O'Quinn) můžete získat všechny své sny a touhy. Bohatství, sex, lásku, sílu, dokonce i odpladu. Ale buďte opatrní, co si přejete, můžete za to dát svou duši.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Bladesip, Jolinar

Titulky k 666 Park Avenue S01E12 - The Elysian Fields

Zcela neočekávaně jsou tu titulky na dvanáctou část seriálu 666 Park Avenue nazvanou Elysejská pole.

Jistě jste tento název již někdy slyšeli, ale jen nevíte kam s ním. Možná budete vědět, když uslyšíte jeho francouzský název – Avenue des Champs-Élysées. Ano, jedná se o nejznámější a nejdražší pařížskou ulici. V mytologii se tak ovšem označovalo místo, kam se dostanou duše spravedlivých (v kontextu s Paříží zřejmě i ráj mnoha dnešních žen). Hésiodos tak označoval „ostrov spravedlivých“, ale později tak začala být chápána část podsvětí, kam přicházejí duše počestných lidí.

V dnešním dílu nás čeká pěkná čistka mezi hlavními postavami a můžeme jen hádat, kdo z nich se dostane do „polí elysejských“ a kdo naopak do Tartaru (co je Tartar, je doufám z kontextu zřejmé).

Jane s Henrym jsou zasnoubení a Olivia se jim při té příležitosti rozhodne uspořádat oslavu. Henry se vydá pozvat na ni i otce Jane, ale ten se svou dcerou v kontaktu moc není a ani osobní pozvání ho moc nepřesvědčí. Pak si ale všimne tří číslic v adrese na pozvánce…

Jane se v Moorově deníku dozví o tajemné skupině zvané Conspiratii a svěří se s tím detektivu Cooperovi. Jenže netuší, jak blízko celé této skupině je a že naprosto každý skrývá nějaké temné tajemství. Nakonec se rozhodne zjistit, co skrývá Harlan Moore v zamčeném pokoji.

Harlan se mezitím nehodlá vzdát své nové spřízněné duše a pracuje na rozkladu manželství Louise a jejího muže. A Gavin se rozhodne řešit přítomnost znovuzrozeného Harlana v Drake vskutku radikálně.

Hezkou zábavu :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit