Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Americans S01E13 - The Colonel

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Rogue S01E06 - The Second Amendment

Titulky na další díl Rogue jsou pro vás připraveny ke stažení. Překladatelé Clear a WizardCZ byli tak napnutí, že je pro vás bleskově připravili krátce po dalším díle. Sedí jako vždy na verzi 2HD. Tentokrát se Grace s Jimmym vydají po stopě kulky, která zabila federálního agenta Michaela Chena. Celá policie hledá Jackie Hayesovou kvůli autonehodně, po které se našlo její auto na maděru. Otázka zní: strachují se o její bezpečí, nebo se snaží zjistit, aby mohli dokonat svou práci a poslat Grace pod kytičky? Hezky se bavte! :)

Titulky k Modern Family S04E21 - Career Day

Titulky na další díl Modern Family jsou tu! Přeložily je pro vás kristyyyy a truechoco, sedí na verzi LOL. Phil se těší, že bude se spolužáky Luka a mannyho užívat den kariér, ale bohužel se ukáže jeho nepřítel, Gil Thorpe a věci se pořádně zvrtnou. Gloria vyzývá Jayovu touhu po tom se stát spisovatele, což ho vede ke krokům, za které se stydí. Mitch s Camem udělají velkou chybu v souvislosti se zuby…

Titulky k Lilyhammer S01E02 - The Flamingo

Chvilku jste si počkali, ale titulky na druhý díl byly nakonec zdárně dokončeny. Přeložila je pro vás Clear, korekci zajistil Araziel. Sedí na vezi NODLABS a NorTV. V dnešní epizodě dojde k havárii kamionu naloženého alkoholem. A jak se asi dá čekat, vzbudí zájem a také kolem něj budou nějaké ty problémy. Frank alias Giovanni navštíví poprvé kurz začlenění se do norské společnosti s cílem sbalit půvabnou učitelku Sigrid. Příjemnou zábavu!

Titulky k Continuum S02E02 - Split Second

Titulky od našeho týmu na další díl seriálu Continuum jsou tady opět ke stažení. Připravili je pro vás Bladesip, Clear a Jolinar. Sedí na verzi 2HD, WEB-DL a stahovat je můžete dole v boxu. Tentokrát je díl věnovaný Travisovi a jeho převozu z vězení po té, co zabil několik vězňů. Jak asi čekáte, nepůjde vše podle plánu a Kieru s Carlosem čekají těžké chvíle… Bavte se! :)

Titulky k Defiance S01E03 - The Devil in the Dark

Po týdnu je tu další díl Defiance a s ním i titulky pro vás. Přeložila je Clear, korekci provedla Miki226. Do města přijíždí Přízrační jezdci a mezi místními obyvateli to působí rozruch. Policejní složky pod Nolanovým vedením zatím vyšetřují vraždy způsobené pekelnými brouky. Irisa má vidění, která ji znepokojují. Příjemnou zábavu!

Titulky k Warehouse 13 S04E11 - The Living and the Dead

Vrací se druhá část čtvrté série seriálu Warehouse 13. Titulky pro vás připravili Sandybridge a Miki226, sedí na verzi 2HD. Poté, co Artie zavraždil Leenu a vyrazil pro kouzelnou orchidej, která může zničit svět, vydávají se ostatní agenti Skladiště v jeho stopách. Dojde ke konfontaci a Artieho sny, že ho Claudie probodne dýkou, se stávají skutečností. Orchidej se promění v popel a po celém světě nakazí všechny lidi starověkou nemocí. Na agentech Skladiště teď bude, aby nalezli artefakt, který tuto nemoc zastaví a hlavně se musí postarat o Artieho, protože bez něj by Skladiště nebylo Skladištěm.