Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Rogue S01E04 - Sweet and Sour

Máme tu další titulky k seriálu Rogue, tentokrát je pro vás přeložili Tarzánek a WizardCZ, korekci provedla Clear. Sedí na verzi 2HD. V dnešním díle Grace konečně získá stopu vedoucí k tomu, kdo zabil jejího syna. Ukáže se, že Charlie dostával z neznámého čísla prázdné smsky a pak se spolu sešli na místě, kde by je nikdo nehledal. Jak se Jimmy Laszlo zachová a co policie podnikne se dvěma bezhlavými těly? Hezky se bavte! :)

Titulky k Defiance S01E01 - Pilot

Fanoušci sci-fi se konečně dočkali dlouho očekávané novinky stanice Syfy s názvem Defiance. Titulky na první dvojdíl Defiance S01E01 jsme pro vás nachystali překladatelé: Bladesip, Clear, Jolinar a timon111. Korekce se ujala Miki226. Stahujte v pravém boxu nebo v sekci titulky. Sedí na verzi EVOLVE, NoGrp. Verze AFG sedí na titulky se jménem NoGrp. Seriál se odehrává v blízké budoucnosti poté, co k Zemi dorazila rasa Votanů, jejichž sluneční soustava byla zničena. Vyskytuje se v něm celá řada různých dalších mimozemských ras a ne všechny žijí s lidmi v míru. Příjemnou zábavu! :)

Titulky k Veep S02E01 - Midterms

Přinášíme vám titulky k první epizodě druhé série komediálního seriálu Veep. Druhá sezóna začíná hned zostra, ve Státech se totiž konají volby. Selina při kampani objela téměř celou zemi a teď spolu s ostatními čeká na výsledky. Podívejte se, jak si vedla a taky na to, jestli jsou tyto volby opravdu prioritou všech. Titulky sedí na verze EVOLVE, AFG a BDRip.DEMAND, připravili je pro vás Bladesip, Clear a Pe$,