Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Longmire S02E13 - Bad Medicine

Walt má plné ruce práce s vyšetřováním nehody Cady, se kterým mu vydatně pomáhá Branch. Dtektiv Fales se rozhodl, že na šerifa nějakou špínu objeví za každou cenu, ale nakonec se ukáže, že v jeho síti neuvízne sám šerif. A aby toho nebylo málo, prožije si Branch dost nebezpečnou a bolestivou zkušenost s indiánským posmrtným světem.

Titulky k Suits S03E07 - She's Mine

Titulky k sedmé epizodě Suits pro vás nachystali Clear, Dr. Onte a lesator, stahovat je můžete v sekci titulky. Sedí na verzi EVOLVE a také WEB-DL. Harvey a Stephen mají rozpory. Mezi nimi stojí Donna, která se však nemusí dlouho rozhodovat, na čí straně bude… Jessica se plně ponoří do případu obvinění Avy Hessingtonové z vraždy. Louis s Rachel uspořádají ve firmě zkušební proces, který rozhodne spor mezi Louisem a Nigelem Nesbittem. Hezky se bavte! :)

Titulky k Orange Is the New Black S01E06 - WAC Pack

Díl se zaměří na mimořádnou událost, která otřese Litchfieldem. Budou se totiž konat volby do Rady pro potřeby vězeňkyň a věřte mi, že se strhne pořádná bitva o křesla v této Radě. Piper se snaží usmířit s Polly a s Alex, ale nějak se jí to nedaří. Daya zjistí něco velice překvapivého o svém milém a Piper učiní revoluční objev. Titulky k šestému dílu Orange Is the New Black je na světě! Přeložili je GaRaN_, Jolinar, lesator a zuzana.mrak. Bude to jízda, bavte se!

Titulky k Strike Back S04E03 - Episode #4.3

Honba za Al-Zuharim pokračuje a Sekce 20 má plné ruce práce. Zatímco se Michael a Damien vydávají do terénu a společně s Kamalim se snaží získat nějaké bližší informace, major Daltonová bere celou záležitost příliš osobně a stále víc hrozí, že díky jejímu psychickému stavu a nesprávným rozkazům způsobí smrt nebo zranění dalšího člena týmu. Titulky pro vás připravili Russell, Timon111 a Miki226, sedí na verzi EVOLVE.

Titulky k Crossing Lines S01E09 - New Scars, Old Wounds: Part 1

Přinášíme vám titulky k první části závěrečného dílu Crossing Lines! Pracovala na nich opět skvadra Clear, jeriska03, Jolinar a lesator. Sedí na verze LOL, AFG, DIMENSION a přečas na WEB-DL zajistí jako vždy jeriska03. A o čem je finále Crossing Lines? Sype se to na všech frontách. Sebastianovi se někdo nabourá do počítače, Anne-Marie není k nalezení, Hickmana ke všem jeho starostem ještě obviní z vraždy a trio Louis, Dorn a Rebecca marně pátrá po Dimitrovovi. Bude to napínavé, hezky se bavte.

Titulky k King & Maxwell S01E08 - Job Security

Titulky k osmému dílu King and Maxwell pro vás přeložili lesator, Pokyses a zuzana.mrak, korekci provedla Clear. Sean King a Michelle Maxwellová tentokrát přijmou srdceryvný případ muže, kterému na ulici z ruky vytrhl zloděj mobil. Má na něm fotky své zesnulé manželky. Postupně se ale ukáže, že dotyčný nemluvil ve všem pravdu… Když Michelle a Sean chystají na zloděje past, mluví spolu po telefonu. Michelle drží telefon stylem jako je na obrázku dole a Sean telefonuje normálně. Hádejte, čí telefon zloděj ukradne! Hezky se bavte! :)

Titulky k The Glades S04E08 - Three's Company

V minulé epizodě jsme viděli, jak Jima navštívil jeho otec a na konci se rozhodl, že se snoubenci ještě chvilku zůstane. Dnes se můžete podívat, jak bude jejich soužití pokračovat. Nebude to ale žádná idylka, protože má každý z nich své vlastní problémy. Jimův otec se snaží řešit neshody se svou ženou, Jim musí najít vraha a Callie dělá velké starosti basketbalista Darius. Hezky se bavte :-)

Titulky k Suits S03E06 - The Other Time

Cameron Dennis stále pokračuje ve stíhání Avy Hessingtonové v případu vraždy. Má nového svědka a nabízí Harveymu dohodu. Rachel odjíždí na pohovor na právnickou fakultu na Stanfordu. Tento díl bude zvláštní tím, že je prokládán ukázkami z minulosti z doby, kdy Harvey a Donna působili na státním zastupitelství. Titulky k šesté epizodě třetí série Suits pro vás přeložili Clear, Karppi a lesator. Hezky se bavte! :)