Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S07E04 - The Raiders Minimization

Titulky k dnešní epizodě s názvem Dobyvatelé ztracené archy jsou tady opět po týdnu hotové pro vás ke stažení. Přeložili je pro vás již tradičně Bladesip, Clear a Jolinar a korekcí se ujal Araziel. Titulky sedí na verze LOL, AFG a DIMENSION. Jak již název napovídá, dnešní díl se bude točit hlavně okolo slavného filmu s Indianou Jonesem. Ale dozvíme se něco i o seriálu Malý dům na prérii a o komiksu Garfield. Penny také dále studuje a mezi doporučenou literaturou z psychologie objeví velice zajímavou knihu, čímž ovšem vůbec nepotěší Leonarda. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Ironside S01E02 - Sleeping Dogs

Seriál Ironside byl sice po prvních třech dílech zrušen, ale i tak pro vás hodláme zbytek přeložit. Překladu druhého dílu se ujali Clear, mikefk a WizardCZ. Sedí na verzi LOL. Ve druhém díle se bude detektiv Ironside snažit dopadnout sériového vraha, který své zločiny natáčí a zveřejňuje na internetu. Když mu jedna z posledních obětí zemře v náručí, rozhodne se do vyšetřování jít hlava nehlava… Hezky se bavte a u třetího a posledního dílu brzy na shledanou!

Titulky k Homeland S03E02 - Uh... Oh... Ah...

Titulky k druhému dílu třetí série pro vás přeložily Clear a Jolinar, korekce se ujal Araziel. Sedí na verzi ASAP. Carrie se rozhodne vzít věc do svých rukou a sjedná si schůzku s reportérkou. To ale neunikne pozornosti CIA a ta se proti ní rozhodne zakročit tím, že ji pošlou na psychiatrii kvůli tomu, že přestala brát své léky. Dana se snaží začlenit do normálního života, ale její matka jí situaci moc neulehčuje… Příjemnou zábavu. :-)

Titulky k The Neighbors S02E02 - September Fools

Jak již název napovídá, hlavní linkou dnešního dílu bude pochopení aprílových žertů a snaha o vysvětlení jejich samotné podstaty mimozemšťanům. Jenže když dva dělají totéž, není to vždy totéž. Nevinná dětská hra se v režii Dicka Butkuse může změnit v obrovský problém, se kterým si možná ani Larry nebude vědět rady. Reggie je dále mezi dvěma mlýnskými kameny a navzdory svému mládí si je nucený položit jednu z nejzákladnějších otázek života na Zemi. Co je láska? Co jsme ochotní pro ni obětovat. A proč je nám potom vždy tak mizerně…? V dnešním dílu se dále dozvíme, proč si vlastně rodiče platí kabelovku, jaké filmy mají nejraději (možná i vaši) lidští potomci a které pozemské vynálezy dokážou ohromit i vyspělé mimozemské návštěvníky.

Titulky k Strike Back S04E08 - Episode #4.8

Tentokrát sice s menším zpožděním, ale do dalšího dílu nám ještě nějaký ten den zbývá. Minule jsme byli svědky toho, jak se Damien a Michael vydali do ruského vězení, aby získali další informace o plánovaném útoku Al-Zuhariho. Když je ale Leo zradil, museli se se situací vypořádat po svém. Titulky pro vás tentokrát připravili Russell, Sandybridge a Miki226, sedí na verzi 2HD. Hezky se bavte :-)

Titulky k Orange Is the New Black S01E11 - Tall Men with Feelings

V jedenácté epizodě se budou řešit hlavně následky událostí z dílu předchozího. Smrt ve věznici se dotkne každého – ostatních vězeňkyň i dozorců. Každý na ni ale pohlíží jinak. Larryho konečně čeká jeho slavný výstup v rádiu a opět u toho bude celá věznice. Co všechno prozradí Larry o svém vztahu „na dálku“ s Piper? A neprozradí toho nakonec víc, než by měl? Titulky pro vás přeložili Clear, GaRaN_, Jolinar a zuzana.mrak, korekce si vzala na starost Jolinar. Přejeme hezkou zábavu.