Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Big Bang Theory S07E06 - The Romance Resonance

Dnešní díl The Big Bang Theory se poveze a vlně romantiky. Howard chystá pro Bernadette při příležitosti výročí první schůzky překvapení v podobě písničky a žádá ostatní, aby jí ji společně zazpívali. Penny se zase snaží udělat něco romantického pro Leonarda. O Sheldon sklízí vědecký úspěch, o který ve skutečnosti ani nestojí… Titulky pro vás přeložili Bladesip, Clear a Jolinar, sedí na verzi LOL. Příjemnou zábavu! :-)

Titulky k The Neighbors S02E03 - The Neighbours

Finanční nedostatek donutí mimozemské návštěvníky naplno se zapojit do pozemského pracovního procesu, „aby bylo alespoň na tu elektřinu pro děti“. Definice práce je ovšem v mimozemské hiearchii jaksi složitý problém, který ne moc úspěšně počítá i s penězi, které nakonec přinese. Jackie je tedy nucená usilovat o povýšení v současné práci, a zdá se, že vytoužený postup je na dosah. Stačí jen předstírat, že je Britka z vyšší společnosti, matka samoživitelka dvou dětí, a že je rozvedená s Larrym Birdem. Marty mezitím řeší mnohem závažnější problém, který se týká samotné podstaty jeho mužství, a který by mohl ovlivnit fungování jeho doposud téměř dokonalého manželství.

Titulky k NCIS: Los Angeles S05E04 - Reznikov, N.

Máme pro vás titulky k dalšímu dílu NCIS: LA. V tomto díle se na obrazovky opět vrací mafiánská rodina Comescu, v čele s Vasilem Comescu, který se chce pomstít Callenovi za údálosti v předchozích dvou sériích. Fanoušci seriálu Spartacus budou určitě potěšeni, protože Vasila hraje herec Craig Parker, který ve Spartakovi vystupoval jako Claudius Glaber.

Titulky k Homeland S03E04 - Game On

Titulky na čtvrtý díl Homelandu pro vás připravili Araziel, Clear a Jolinar. Sedí na verze AFG a 2HD. Carrie má konečně reálnou šanci se dostat z léčebny do domácí péče. Všechno svědčí v její prospěch, ale přesto nemá vyhráno. Dana se se svým novým přítelem Leem rozhodne utéct a nejraději by se nevracela domů. Netuší však, že jí může hrozit nebezpečí… Hezky se bavte. :-)

Titulky k Orange Is the New Black S01E13 - Can't Fix Crazy

Ve poslední epizodě se toho stane poměrně hodně a většinou to nebudou zrovna veselé události, a proto si je odlehčeme vánoční atmosférou. Nás sice Vánoce čekají až za dva měsíce, ale v Litchfieldu si je můžeme užít už dnes. Čeká nás bohatý kulturní program, sem tam i nějaká ta dojemná scéna a vše, co se točí kolem typických amerických Vánoc, tedy štěstíčko, srdíčko a palečky. Titulky pro vás přeložili GaRaN_, Jolinar a zuzana.mrak, korekce provedla Jolinar. Veselé Vánoce :)