Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Major Crimes S02E17 - Year-End Blowout

Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Mob City S01E05 - Oxpecker

Titulky na poslední dvojdíl seriálu Mob City byly dokončeny. Přeložil je pro vás Kooha, korekci provedla Clear. Sedí na všechny dostupné verze. Mafie se snaží zjistit, kde policie ukrývá sběrače nádobí Carla, který má zítra svědčit u soudu. Sid Rothman osobně se rozhodl, že to z Joea Teagua vymlátí. Joe se nechce dát, ale Rothman najde jedinou věc, na které mu doopravdy záleží – jeho bývalá žena Jasmine Fontainová… Hezky se bavte! Ještě se neví nic o další sérii tohoto seriálu, pokud by ji stanice TNT odklepla, můžete se na titulky od nás těšit. Seriál nás velmi bavil, doufáme, že vás taky a pokud by byl šestý díl posledním, tak se třeba potkáme u jiného seriálu…

Titulky k The Neighbors S02E04 - The One with Interspecies F-R-I-E-N-D-S

Nevinně vypadající večerní hra se zvrhne ve fiasko a donutí všechny zúčastněné přemýšlet o tom, jestli je opravdu možné, aby se dva naprosto rozdílné živočišné druhy spolu přátelily. Debbie se rozhodne strávit den s Jackie, aby ji lépe poznala a zjistila, co má ráda a jaké je její prostřední jméno. Dick se rozhodne zachránit Martymu život a pomocí rafinované léčky ho chce vlákat do hubnoucího programu. Dobrý úmysl ovšem nedopadne podle očekávání a Marty s Larrym jsou nakonec nucení spojit své síly ve snaze o záchranu malého Dicka. A kdo ví, možná při tom dokážou najít i přátelství, které se zprvu zdá mezi dvěma druhy naprosto nemožné. Nakonec, když se může přátelit slon s káčátkem, proč ne Marty s Larrym?

Titulky k Mob City S01E04 - His Banana Majesty

Pokud se díváte na díly zvlášť, v tomto, již čtvrtém, vás čeká návrat Bugse Siegela z Las Vegas, kde chce rozjet podnikání v herním průmyslu, ale policie mu plány trochu překazí. Ve městě je válka mezi Cohenem a Dragnem v plném proudu. Překlad zajistil Kooha, o korekci se postarala Clear. Titulky sedí na dvojdíl HDTV LOL s samostané verze WEB-DL. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Mob City S01E03 - Red Light

Titulky k dalšímu dvojdílu seriálu Mob City pro vás přeložil Kooha, o korekci se postarala Clear. Sedí na verze: Mob City S01E03-E04 HDTV LOL a Mob City S01E03 WEB-DL. V dnešním dvojdíle policie vyšetřuje vraždy dvou mafiánů v italské restauraci. Jakmile zjistí, že chce případ převzít FBI, rozhodne se policejní šéf Parker, že místo aby se stáhli, zdvojnásobí své hlídky, aby byli právě oni, kdo Bennyho Siegela dopadnou. Současně také vyšetřují vraždu Heckyho Nashe a k výslechu se dobrovolně dostaví sám Sid Rothman. Joe se bojí nejen o sebe, ale především o bezpečí své bývalé ženy… Hezky se bavte! :-)

Titulky k Getting On S01E04 - Dumped

Titulky na čtvrtou epizodu seriálu Getting On pro vás připravily Clear a zuzana.mrak. Anglické titulky na tento seriál vznikají téměř po týdnu, proto překlad trvá o něco později, než jste zvyklí u jiných seriálů. Děkujeme vám za trpělivost. :-) Tato epizoda s názvem Dumped je věnována pacientce, která se náhle objevila na oddělení a všude kolem je pořádný závan… Dawn potká konečně něco hezkého a doktorka Jamesová se snaží přijít s novým programem fyzioterapie mezi pacienty. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Lilyhammer S02E01 - Millwall Brick

Mnozí z vás už nedočkavě vyčkávají na první díl druhé série výborného americko-norského komediálně-kriminálního seriálu s názvem Lilyhammer. Druhá série začíná prakticky od začátku. Frank Tagliano alias Johnny Henrikson chystá křtiny svých dvou malých dvojčátek. Když se dozví jejich plánovaná jména, rozhodne se, že jeho děti pro smích nebudou. Do Lilehammeru přijíždí svérázný Angličan, který prodává žluté Ferrari. Trojice z Frankova baru se rozhodne se s autem projet… Co myslíte, jak to dopadne? První díl pro vás přeložily jako obvykle Clear a kvakkv, korekci provedl Araziel.

Které dva vážené hosty uvidíme v zimě v Suits?

Třetí série seriálu Kravaťáci bude pokračovat v pátek 7. března (v Americe o den dříve), ale již teď jsou známy některé informace. Zajímá vás, kteří dva hosté se v seriálu objeví? Velký fanoušek Suits, olympijský vítěz v plavání Michael Phelps potvrdil už před časem svou účast v jedné ze zimních epizod jako cameo (malá rolička, jen se tam mihne). Scottie se ho bude snažit získat jako prvního klienta nové firmy Pearsonová & Spector. V epizodě 3×12 (druhá z epizod vysílaných v zimě 2014) se objeví jako host Stephen Macht, otec herce, který hraje Harveyho Spectera. Bude hrát profesora Gerarda, který už dlouho působí na Harvardově univerzitě a je znám svými vysokými nároky a tvrdými způsoby. Výkonný producent Aaron Korsh k jeho roli prozradil: „V koncových šesti epizodách hraje zásadní roli pro dějovou linku. Nemá s Harveym dobrou minulost. Dojde mezi nimi ke konfliktu.“ Těšíte se na nové tváře, které se objeví v nových dílech?