Suits

Kravaťáci

Žánr
Drama, Právnický
Roky vysílání
2011 - 2019
Obsah
Komediálně dramatický divácky úspěšný seriál stanice USA Network od Aarona Korshe. Dvojice geniálních právníků Mike Ross a Harvey Specter společně vyhrají všechny případy v New Yorku.
Titulky pro vás překládají
Clear, GaRaN_, zuzana.mrak

Které dva vážené hosty uvidíme v zimě v Suits?

Třetí série seriálu Kravaťáci bude pokračovat v pátek 7. března (v Americe o den dříve), ale již teď jsou známy některé informace. Zajímá vás, kteří dva hosté se v seriálu objeví?

Velký fanoušek Suits, olympijský vítěz v plavání Michael Phelps potvrdil už před časem svou účast v jedné ze zimních epizod jako cameo (malá rolička, jen se tam mihne). Scottie se ho bude snažit získat jako prvního klienta nové firmy Pearsonová & Spector.

V epizodě 3×12 (druhá z epizod vysílaných v zimě 2014) se objeví jako host Stephen Macht, otec herce, který hraje Harveyho Spectera. Bude hrát profesora Gerarda, který už dlouho působí na Harvardově univerzitě a je znám svými vysokými nároky a tvrdými způsoby. Výkonný producent Aaron Korsh k jeho roli prozradil: „V koncových šesti epizodách hraje zásadní roli pro dějovou linku. Nemá s Harveym dobrou minulost. Dojde mezi nimi ke konfliktu.“

Těšíte se na nové tváře, které se objeví v nových dílech?

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit