Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Black Sails S01E02 - II.

Titulky k Black Sails S01S02 II. byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Banshee S02E03 - The Warrior Class

Minulý týden musel šerif Hood odvézt Carrie (Anu) do vězení. Dnes se můžete podívat, jak bude příběh pokračovat. Tentokrát budou proti sobě stát indiáni z rezervace a společenství Amišů a úřad šerifa nebude vyšetřovat nic menšího než vraždu mladé dívky. A aby si Lucas nemohl ani na chvilku vydechnout, objeví se ve městě syn skutečného šerifa. Titulky pro vás připravili Araziel a Miki226, hezky se bavte. :-)

Titulky k Helix S01E04 - Single Strand

Lidé uvěznění na patře R se začínají bouřit a hledat způsob, aby s nimi ostatní začali vyjednávat. Rozhodnou se nechat jejich vzduch nasytit nebezpečnou koncentrací oxidu uhelnatého. Julia Walkerová s tím nesouhlasí, ovšem proti většině nic nezmůže. Doktor Alan Farragut zatím musí udělat závažné osobní rozhodnutí týkající se jeho bratra… Titulky na čtvrtý díl seriálu Helix pro vás přeložily je pro vás Clear, Orbitka a zuzana.mrak, korekci si střihla Clear. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Saving Mr. Banks

Dnes jsme pro vás připravili titulky k filmu Zachraňte pana Bankse, který poslední dobou sklidil mnoho pozornosti, nejen kvůli obsazení, ale také kvůli nominacím a výhrám četných anket. V hlavních rolích Walta Disneyho a Pamely Traversové se představí Tom Hanks a Emma Thompson. Film se točí kolem vzniku filmu Mary Poppins, založeném na knihách, které napsala P. L. Traversová. Sám Walt Disney osobně se už před dvacet let snaží získat autorská práva, aby mohl vytvořit na obrazovkách příběh, který by milovaly děti i dospělí. Pam Traversová mu totiž už tuto dobu úspěšně odolává a nechce se práv na svou oblíbenou postavu Mary Popins vzdát. Podaří se mu získat srdce paní Traversové a autorská práva k Mary Poppins? Titulky pro vás přeložily Clear a Ifanqua, korekci obstaral Araziel. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Low Winter Sun S01E07 - There Was a Girl

Titulky na seriál Low Winter Sun začaly trochu stagnovat. Dlouho jsme hledali nástupce jeho překladatele, který o překlad ztratil zájem, až se našel brondra, kterého tímto u nás vítám, a přeloží seriál do konce. Pokud jste po té době zapomněli, co se dělo v posledních dílech, malá rekapitulace: Frank Agnew a Joe Geddes se zoufale snaží najít vraha, na kterého by mohli hodit vraždu, kterou spáchali. Ale hladina se nad nimi postupně začíná zavírat… Jejich kolegyně Dani začíná Geddese podezírat a není jediná. Hezky se bavte. :-)