Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Lilyhammer S02E03 - Fiddler's Green

Titulky k novému dílu seriálu Lilyhammer pro vás připravili Araziel, kvakkv a Lui. Sigrid odjíždí na konferenci, a Frank tak musí nedobrovolně nastoupit na otcovskou-mateřskou dovolenou. Dvojčata totiž mohou nastoupit do školky, až když jim bude jeden rok. Ledaže by se vedoucí školky nechal uplatit nafukovacím hradem… Angličané jsou dost nervózní, že se jim nedaří pomstít smrt svého kumpána a ztrátu Ferrari, a proto se rozhodnout parafrázovat známé přísloví „oko za oko“ po svém. Tím se ocitá v ohrožení Torgeirův bratr, ale Johny (posílený o novou ochranku) nehodlá takové praktiky trpět. A aby toho nebylo málo, ke všemu ještě dojde mast na opruzeniny… Hezkou zábavu! :-)

Titulky k Intelligence S01E01 - Pilot

Dnes jsme si pro vás nachystali letošní novinku, seriál Intelligence s Joshem Hollowayem v hlavní roli. Hraje špionážního agenta s mikročipem v mozku, díky kterému mu přístup k celé informační síti – internet, wifi, telefon, satelit. Ale je to jen člověk a proto potřebuje někoho, kdo by ho hlídal. A tady přichází na řadu Riley Nealová (Karkulka z Once Upon a Time), členka prezidentovy ochranky, která dostala nabídku chránit Gabriela před nebezpečím. K této práci ji vybrala ředitelka Kybervelitelství, Lillian Strandová (Marg Helgenberger známá jako Catherine Willowsová ze CSI). Prvním úkolem nově vzniklé dvojice je nalézt únosce důležitého vědce, který čip vyrobil. Pokud máte rádi koktejl akce, napětí a moderních technologií, nebo jste fanoušci seriálů Person of Interest, 24 hodin nebo Continuum, určitě dejte tomuto seriálu šanci. Na své si přijdou i fanoušci Sawyera ze seriálu Ztraceni… Pokud ještě váháte, podívejte se na čtyřminutové video s českými titulky. Titulky pro vás přeložili lesator, mikefk a phoebe.h2, korekce se ujala Clear.

Titulky k Justified S05E01 - A Murder of Crowes

Po roce se opět vrací U.S. maršál Raylan Givens společně s dalšími postavami seriálu Justified. Jak už bývá zvykem, v nové sérii se objeví i nový padouch, ale samozřejmě se můžeme těšit i na ty staré známé – Boyda, Johnnyho, Avu a další. A aby toho nebylo málo, po nějaké době nás znovu pobaví Dewey Crowe. Titulky pro vás přeložil Byzon, sedí na verzi EXCELLENCE. Hezkou zábavu :-)

Titulky k Almost Human S01E07 - Simon Says

A po Vánocích tu máme další díl Almost Human! Tentokrát to bude pěkně lítat. Všechno. Dorianovi budou lítat emoce, sem tam přeletí nějaká část těla a detektiv Kennex se ocitne v pořádné prekérce. Samozřejmě kvůli psychopatovi. Kromě toho musí John vyřešit, jak umlčet Dorianovy prosby o soukromé bydlení. Jak to dopadne? Podívejte se! Titulky pro vás připravila tradiční skvadra Jolinar, mikefk a Miki226, Příjemnou podívanou! :)

Titulky k Getting On S01E05 - Nightshift

Titulky k pátému dílu amerického seriálu Getting On pro vás jako tradičně připravily Clear a zuzana.mrak. Dnešní díl s názvem Noční směna začíná poklidně a Didi dokonce pošle bez obav druhou sestru na službě domů. Jak asi čekáte, nepůjde celá noc tak hladce, jak by se zdálo. Stav jedné pacientky se rapidně zhorší a na oddělení přibude také nová švédská pacientka, o kterou se velmi bude zajímat doktorka Jamesová… Už nás čeká jen jeden díl, který právě čeká na korekci, takže ho čekejte do konce týdne. Hezky se bavte! :-)