Celkem 3578 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Banshee S02E06 - Armies of One

Lucas se pokouší pomoci synovi pravého šerifa Hooda. Ale než se mu podaří obstarat doklady a všechno potřebné, objeví se ve městě nový padouch, který jde právě po mladém Hoodovi. Alex musí potlačit snahu kmenové rady o jeho sesazení a Carrie si pomalinku hledá cestu zpátky ke svým dětem. Titulky pro vás přeložil Araziel, Hezky se bavte!

Titulky k The Following S02E04 - Family Affair

Minule jsme byli svědky toho, jak Joe v doprovodu Mandy opustil dům Mandiny matky a vydali se společně na cestu. Ryan Hardy se s pomocí Max dál pokouší nalézt vraždící dvojčata a hlavně Lily. Zatím se ale zdá, že je tajemný kult stále o krok napřed. Titulky pro vás připravily zuzana.mrak a Miki226 a sedí na verzi LOL a DIMENSION. Hezky se bavte :-)

Titulky k Helix S01E07 - Survivor Zero

Na základnu míří neznámá skupina lidí v helikoptéře. Je to dobré nebo špatné. Sarah si myslí, že špatné, jelikož o pomoc nemohli zavolat, když byl satelit vypnutý. Major Ballaseros a Alana jsou také na cestě na základnu. Dojde k setkání bratra a sestry po letech? Jak bude asi takové setkání vypadat? Titulky na sedmý díl pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak. Příjemnou zábavu! :-)

Titulky k House of Cards S02E01 - Chapter 14

Rok se s rokem sešel a konečně je tu dlouho očekávaná druhá série seriálu House of Cards, kterou internetová videoslužba Neflix vypustila včera celou najednou a my se ji pro vás budeme snažit postupně přeložit. Na překladu prvního dílu se podíleli: Clear, lesator, phoebe.h2 a slanecek. Další díly čekejte brzy. Titulky sedí na verze 2HD a Sohu, na ostatní verze přečasujeme. Vracíme se přesně na místo, kde jsme skončili. Frank a Claire si šli spolu zaběhat, zatímco Zoe a její kamarádi novináři sumírují, jak to bylo s Peterem Russoem. Více neprozradíme, nikdo z vás asi nechce číst spoilery. :-) Hezky se bavte!

Titulky k The Glades S04E12 - Happy Trails

Pomalu ale jistě se blížíme k závěru série a vlastně i celého seriálu. V dnešním dílu se Jim s Carlosem vydávají na jeden z floridských rančů, aby vyšetřili vraždu místního honáka. Callie se mezitím připravuje na rozlučku se svobodou, ale do života jí opět vstoupí někdo z minulosti, kdo jí připomene Raye. Hezky se bavte :-)

Titulky k Rake S01E01 - Serial Killer

Keegan Dean opravdu nemá snadný život. Jeho bookmaker se z něj snaží vytřískat 59 tisíc dolarů, které mu Kee dluží. Požehnáním by mohl být mediálně zajímavý případ, ze kterého by mohlo něco kápnout. Stačí, když se devítinásobný vrah přizná ke své poslední vraždě… Titulky pro vás přpravila zuzana.mrak a korekce se ujala Clear. Pěkně se bavte. ;-)

Titulky k Intelligence S01E06 - Patient Zero

V Texasu se začne šířit smrtelná virová infekce. Původ nákazy je téměř nemožné najít, proto je o pomoc požádán Gabriel. Spolu se svou ochránkyní Riley se vydávají do Texasu, aby našli a chytili prvního nakaženého, odsouzeného vraha Luthera Vicka. Titulky k epizodě pro vás přeložili phoebe.h2, Pe$ a lesator, korekci provedly Clear a efvendy.

Titulky k Almost Human S01E10 - Perception

O co dnes půjde? O úplně husťáckou drogu, se kterou (jako s každou) si není radno zahrávat. Taky zjistíme, že za těch pár let už se nebude geneticky modifikovat jen kukuřice, ale i lidé. Inu, podívejte se sami. Titulky pro vás přeložili jako obvykle Jolinar, mikefk a Miki226. Přejeme vám hezkou zábavu :)