Celkem 3575 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Justified S05E05 - Shot All to Hell

Ani jsme se nenadáli a Byzon pro vás přeložil titulky na pátý díl Justified. Dnes se bude Raylan potýkat s tím, že ho dohání problémy s mafií z minulé série. Boyd řeší své problémy s Crowovými a zjišťuje, že jeho plán na to, jak dostat Avu z vězení, mohou narušit nečekané okolnosti… Sedí na verze KILLERS, REMARKABLE i na WEB-DL. Hezky se bavte! :-)

Titulky k Almost Human S01E09 - Unbound

Po delší pauze tu máme další díl Almost Human. Přeložili ho pro vás Jolinar a mikefk. V dnešním díle to bude samý robot. Kromě Doriana a všudypřítomných MX to bude i kyklopoidní robot a sexy androidka, která si mění tělo jako ponožky a ráda zabíjí na potkání. Dorian se dozví zase něco málo ze své minulosti (a možná i budoucnosti), Rudy se setká se svým profesním idolem a John tak trochu zkazí dětem prohlídku policejní stanice. Užijte si díl :)

Titulky k Intelligence S01E05 - The Rescue

Titulky na pátý díl seriálu Intelligence pro vás přeložili lesator, Pe$ a zuzana.mrak. O korekci se postaral Araziel. Dnes půjde o prodej sledovacího satelitu do Mexika, což se dost nelíbí jistému drogovému kartelu. Znaží se mu zabránit i za cenu únosu dcery amerického senátora, který by tento obchod mohl zastavit. Jenže nic není tak jednoduché, jak se na první pohled zdá a když se navíc objeví někdo z Lillianiny minulosti, zdá se, že by to mohlo ohrozit i samotného Gabriela…

Titulky k Looking S01E03 - Looking at Your Browser History

Patrick i Augstín mají špatný den v práci. Patrick udělá na nového šéfa špatný dojem, když po něm na večírku vyjede. Augstín zase přijde o práci, kterou však neměl rád. I Patrick by mohl o práci přijít… Oba se musí nad svými životy zamyslet. Opravdu využívají svůj potenciál? Titulky na třetí díl pro vás přeložila zuzana.mrak, korekci obstarala Clear. Sedí na verzi 2HD. Příjemnou podívanou. :-)

Titulky k Banshee S02E04 - Bloodlines

Titulky k Banshee S02S04 Bloodlines byly dokončeny. Až se na epizodu podíváte, dejte nám zpětnou vazbu. Napište, jak se vám titulky či samotná epizoda líbila. Neváhejte také v diskuzi pod titulky probrat dění v aktuálním díle. Problematický text, který vyzrazuje děj dopředu, důkladně označte příslušným tlačítkem SPOILER. Přejeme vám příjemnou zábavu při sledování.

Titulky k Helix S01E05 - The White Room

Na konci minulé epizody převrhl major Bellaseros na Doreen polici s krysami. V dnešním díle se dozvíte, jestli Doreen přežila. Doktor Alan Farragut chce ihned zahájit vyšetřování, jak přesně k tomuto incidentu došlo. Doktor Hatake má v patře R nějaké plány. Proč jinak by se tam i nadále s doktorkou Walkerovou zdržoval? Titulky k páté epizodě seriálu Helix pro vás přeložily Clear a zuzana.mrak, korekci si střihla jako obvykle Clear. Hezky se bavte! :-)