Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k The Endgame S01E04 - #1 with a Bullet

Netrvalo to dlouho a máme tu titulky ke čtvrté epizodě seriálu The Endgame, ve kterém zase o trochu odhalíme úmysly Eleny Fedorové a jejího zločineckého gangu, který uprchl z první banky. Val Turnerová analyzuje nahrávku, kterou pro ni na flash disku ukryl její manžel Owen. Podaří se jí z krátkého záznamu něco získat? A má obsazení první banky nějakou spojitost s Gambií, jak si Val od začátku myslí, nebo tentokrát bude na koni její šéf Doak? Pěknou zábavu při sledování přeje Clear. :-)

Titulky k The Endgame S01E03 - Bury the Lede

A máme tu další titulky, tentokrát ke třetí epizodě seriálu The Endgame. Tentokrát se Elena Fedorová nabourá do vysílání stanice ENN a k vyjednávání si přizve přímo jejího moderátora Tylera Ericksona. Za jakým účelem se dozvíte již v této epizodě. Ale stále zůstává mnoho otazníků a vynořují se nové otázky… Titulky pro vás přeložila Clear. Přeji pěknou podívanou! :-)

Titulky k The Endgame S01E02 - Fairytale Wedding

Vítejte u titulků k druhé epizodě seriálu The Endgame, kde se podíváme s Elenou a jejím mužem Sergejem do minulosti na den jejich svatby. V bance č. 2 zatím další nepříjemná situace s panem Lawtonem… a je unesen syn ministryně Bradburyové. Jak to všechno souvisí a kdy se to dozvíme… si budeme muset asi ještě počkat, ale rozplétá se to vcelku zajímavě. Titulky pro vás přeložila Clear. Přeji pěknou podívanou. :-)

Titulky k The Endgame S01E01 - Pilot

Vítám vás u titulků k úvodní epizodě seriálu The Endgame s Morenou Baccarin v hlavní roli. Nebudu nic prozrazovat z dění, ten, koho seriál zaujal, se jistě podíval video nebo si o něm něco přečetl… a kdo o něm čte poprvé, o to bude raději, když bude mít celý první díl jako překvapení. Titulky pro vás přeložila Clear. Pěknou zábavu! :-)

Titulky k Vienna Blood S02E03 - Darkness Rising

Vítejte u titulků k finálové epizodě druhé série s názvem Temnota povstává. V tomto díle se vydáme společně s Maxem Liebermannem a inspektorem Rheinhardtem do kláštera, kde byl zavražděn mnich s kontroverzními názory. Obviněn je bratr snoubence Maxovi bývalé snoubenky, zarytý Žid Izák Korngold, který proti němu veřejně vystoupil na přednášce pořádané dějepiseckou společností. Příjemnou podívanou vám přejí Clear a GaRaN_ a doufejme, že se uvidíme u třetí, zatím nepotvrzené? série…

Titulky k Vienna Blood S02E02 - The Devil's Kiss

V epizodě nazvané Ďáblův polibek dostane inspektor Rheinhardt tajný důležitý úkol, v souvislosti s vyšetřováním vraždy muže s useknutou rukou. Max se pokouší navázat důvěrný vztah se slečnou Lydgateovou. A nebyli by tým, kdyby na případu nepracovali spolu… Pěknou zábavu vám přejí Clear a GaRaN, děkuji za spolupráci. :-)