Cruel Summer

Žánr
Drama, Thriller
Roky vysílání
2021 - dosud
Obsah
Krásná a populární mladá dívka Kate jednoho dne zmizí. Zdánlivě nesouvisející čin se stane, když se Jeanette, hodná a milá tichá dívka v ústraní, stane nejpopulárnější dívkou ve městě, a do roku 1995 nejnenávi­děnější osobou v Americe. Seriál vychází z událostí z let 1993, 1994 a 1995. Každý díl je vždy z pohledu jedné dívky.
Titulky pro vás překládají
zuzana.mrak

Titulky k Cruel Summer S02E01 - Welcome to Chatham

V létě roku 1999 přijíždí do malého amerického městečka Chatham světoběžnice Isabella, aby strávila poslední rok na střední u Debbie Landryové a jejích dcer Megan a Lily. Megan z příjezdu nové dívky nemá vůbec radost. Má pocit, že jí to kompletní naruší prázdniny a její snahu dostat se na vysněnou vysokou. Její matka ji však přesvědčuje, že Isabella bude určitě to nejlepší, co se jí kdy stalo a přiměje Megan, aby ji vzala s sebou za kamarády. A zdá se, že neobvyklou a trochu přidrzlou Isabellu si všichni hned zamilovali.

Doufáme, že z návratu seriálu máte stejnou radost jako my a už se nemůžete dosčkat dalšího dílu. Titulky pro vás připravuje opět zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky (1)

Komentáře (3)

Přidat komentář
  • Joshla

    Děkuji

    Odpověď
  • suzuki051

    Vďaka sedia aj na Cruel.Summer.S02E01.WEB.x264-TORRENTGALAXY

    Odpověď
  • rejdick

    Děkuji.
    Sedí také na Cruel.Summer.S02E01.1080p.WEB.h264-EDITH
    (Nesedí na Cruel.Summer.S02E01.Welcome.to.Chatham.720p.AMZN.WEB-DL.DDP5.1.H.264-KiNGS)

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit