Celkem 3572 článků
u seriálu
Zobrazit

Titulky k Moonhaven S01E01 - The Pilot

Vítejte u titulků k první epizodě nového sci-fi seriálu Moonhaven, kterému jsme vybrali český název Lunonebí. Budeme sledovat kolonii Měsíčňanů, kteří mají za úkol zachránit život na Zemi. Po tři generace se připravují na návrat zpátky, ale spuštění první vlny odchozích Měsíčňanů provází zajímavá souhra náhod vraždy, kterou vyřešetřují dva policisté, a příchodu delegátky umělé inteligence a posádky její lodi… Titulky pro vás přeložila Clear, za konzultace děkuji BigMarwinovi. Pěkně se bavte. :-)

Titulky k Becoming Elizabeth S01E04 - Lighten Our Darkness

Alžbětě se v novém dočasném domově nelíbí. Přijede ji navštívit Marie, aby jí řekla, že se u dvora spekuluje, proč se u něj už dlouho neobjevila. Eduard je naštvaný z pozvánky na svatbu skotské královny Marie. Kateřina se snaží urovnat svůj vztah s Thomasem. Po narození jejich dcery však dojde k tragédii. Titulky pro vás přeložila kvakkv.

Titulky k Becoming Elizabeth S01E02 - You Cannot Keep the Birds from Flying Over Your Head

Princezna Marie naléhá na Alžbětu, aby se přestěhovala k ní. Alžběta o tom přemýšlí, ale na konec jí to rozmluví Kateřina Parrová. Thomas stále nadbíhá Alžbětě. V Anglii hrozí, že dojde k rozkolu mezi protestanty a katolíky a lord Somerset se tomu snaží zabránit. Poprvé se také setkáváme s Robertem Dudleym. Titulky pro vás přeložila kvakkv.

Titulky k Fantasy Island S01E04 - Once Upon a Time in Havana

Alma je mladá dívka, která ze všeho nejvíc na světě miluju hudbu. Její tradičně založená rodina ovšem její rozhodnutí neschvaluje a tak se Alma vydá na Fantasy Island a jejím přáním je, aby si od své rodiny alespoň na chvíli odpočinula. Připravte se ne trochu kubánské hudby, v dnešním díle se totiž podíváme na Kubu. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.

Titulky k Fantasy Island S01E03 - Quantum Entanglement

Vědec, který by rád v životě zažil něco nevysvětlitelného, a stárnoucí výstřední hvězda, která by ráda urovnala svůj vztah s dcerou. Elena a Ruby budou opět pomáhat hostům, aby jim pomohly splnit fantazie, i když každá z jiného úhlu. Ruby se budou hodit její rodinné zkušenosti, a Elena zas ukáže, jak je dobré nechat ostrov konat, co má v plánu. Titulky pro vás připravila zuzana.mrak. Bavte se.