The Librarians

Knihovníci

Žánr
Akční, Fantasy, Historický, Komedie, Mysteriózní
Roky vysílání
2014 - 2018
Obsah
Skupina čtyř nových knihovníků přichází do Metropolitní knihovny, aby pomohla Flynnu Carsenovi s plněním jeho dobrodužných úkolů. A na jejich ochranu Knihovna vybere nového strážce, plukovníka Eve Bairdovou.
Titulky pro vás překládají
efvendy, jeriska03

Seriál The Librarians oficiálně prodloužen o 4. sérii!

Fanoušci seriálu Knihovníci si mohou oddychnout a zároveň zajásat. Včera jeho domovská stanice TNT oznámila prodloužení seriálu pro další rok. Seriálu se na stanici velmi daří, je mimořádně populární a sledovanost tohoto seriálu dosáhla ve třetí sérii 5,4 miliónů diváků na jednu epizodu. Finále třetí řady se vysílalo 22. ledna a podle oznámení by 4. série měla odstartovat někdy později v tomto roce.

Seriál The Librarians se začal na stanici TNT vysílat na konci roku 2014 a spolu se seriálem The Last Ship se stal hitem roku. V letech 2015 a 2016 se zařadil mezi 20 nejlepších původních dramat na kabelových stanicích v cílové skupině dospělých mezi 18 a 49 lety. Ve třetí sérii získal 5,4 miliónů diváků na epizodu a přitáhl diváky o šest let mladší než je průměrem u originálních pořadů stanice TNT. Také se může chlubit popularitou na sociálních médiích. Na facebooku má téměř půl milionu fanoušků.

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit