NCIS: Los Angeles

Námořní vyšetřovací služba L. A.

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2009 - dosud
Obsah
Spin-off úspěšného seriálu NCIS (Námořní vyšetřovací služba). Tým zvláštních agentů a jednoho policisty je součástí tajné divize NCIS v Los Angeles - Oddělení pro zvláštní úkoly. Pracují v utajení a pátrají převážně po zločincích, kteří ohrožují národní bezpečnost USA.
Titulky pro vás překládají
jeriska03, ykayka

Titulky k NCIS: Los Angeles S08E11 - Tidings We Bring

S velkým zpožděním, ale přece jen. Titulky k vánočnímu dílu NCIS: LA jsou tady. Omlouvám se za to čekání, ale z časových důvodů už nebudu dál pokračovat v překladu tohoto seriálu. Štafetu po mě přebírá fanouškovský web ncis-fan.sk. Děkuji všem překladatelům, kteří se na tomto seriálu podíleli za těch šest let, co jsme ho překládali. Užijte si díl.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (14)

Přidat komentář
  • Lonni

    Škoda,díky za skvělou mnohaletou práci :-) Akorát,že web nevypadá,že byl byl ohledně tohoto moc aktuální :-(

    Odpověď
    • Clear

      Co tím myslíš?

    • mistarka

      Myslí tím,že tam není 8 řada,nikdo L.A nepřekládá.

    • kappa741

      Tiež som si všimol že tam o to veľký záujem nemajú :-/

    • Timmy

      Ahojte, titulky budem prekladať ja, už som začala s 12. časťou, na hlavnej stránke zatiaľ o preklade nič nie je to znávam, treba prelustrovať forum, v skcii Download - Titulky NCIS LA (http://www.ncis-fan.sk/forum/viewforum.php?f=31&sid=446efd5aa58bbe5c7c8a1dbf578f8343) môžete sledovať môj progres, neviem kedy bude ďalšia časť hotová, pretože som na to sama a okrem prekladu sa venujem aj plno iným veciam tak dúfam, že budete rovnako trpezliví ako predtým. Ďakujem

    • Ali

      A nebudou kromě slovenských titulků taky české?:/

    • zartax

      Kdyby aspon byly ty titulky vcera sem jim psal a nemaji v planu překladat titulky

    • vanduc

      tak jsem se namátkou koukl na ty stránky a jsou pozadu, nejmíň 5 dílů.. když to tak trvá, tak alespoň doufám, že budou tak kvalitní jako odtud.. pokud se na uplně nevyprdli a ncis zůstane bez cz/sk titulků

  • Vaclav010

    Díky moc :)

    Odpověď
  • vanduc

    Ah škoda, titulky od vás bývaly sice pozdě, ale zato kvalitní, jelikož jsem zjistil, že sledování seriálů se slovenskýma titulkama moc nedávám, tak zkusím přejít na ty anglické, aspoň se trošku zase některým slovíčkům přiučím. Každopádně děkuji za tyto a všechny minulé titulky :)

    Odpověď
  • georgi

    Vždy jsem si vážil práce, kterou dělají jiní pro všechny a v podstatě nic za to nechcou. Překladatelum patří všechna čest. Ale vykašlat se na to uprostřed série - to může pouze odborník. Díky moc.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit