NCIS: Los Angeles

Námořní vyšetřovací služba L. A.

Žánr
Akční, Drama, Krimi, Thriller
Roky vysílání
2009 - dosud
Obsah
Spin-off úspěšného seriálu NCIS (Námořní vyšetřovací služba). Tým zvláštních agentů a jednoho policisty je součástí tajné divize NCIS v Los Angeles - Oddělení pro zvláštní úkoly. Pracují v utajení a pátrají převážně po zločincích, kteří ohrožují národní bezpečnost USA.
Titulky pro vás překládají
jeriska03, ykayka

Titulky k NCIS: Los Angeles S08E06 - Home Is Where the Heart Is

Po delší době zase jedna vlaštovka naděje. Šestý díl se jmenuje „Domov je tam, kde máš srdce“. Tým z NCIS bude hledat dobrého samaritána, který pomohl při vloupání, ale vyklube se z něj někdo trochu jiný. Kensi není trpělivá a Deeks neví, co dřív. Titulky pro vás připravila jeriska03.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (7)

Přidat komentář
  • Vaclav010

    Díky :)

    Odpověď
  • romanvokys

    Perfekt, díky.

    Odpověď
  • Siccak

    Moc děkuju.

    Odpověď
  • Aven

    díky

    Odpověď
  • milan.koch64@gmail.com

    Prosím pročpak konkrétně u tohoto seriálu, to trvá až neuvěřitelně dlouho? U jiných které děláte jsem tenhle problém nezaregistroval. Každopádně vám patří velké dík za práci. Ale zrovna u tohoto seriálu mne to mrzí.

    Odpověď
    • jeriska03

      NCIS LA je bohužel seriál krutě ukecaný a upřímně už několik let mě opravdu nebaví. Zdědila jsem ho :-), pokračuju dál, ale nejsem z toho úplně odvařená. Takže mi to trvá dlouho, snad to pochopíš. Nicméně, představa je, že k Vánocům dostanete 8x07, 8x08 už je nejspíš přeložená, 8x09 z půlky. O svátcích snad bude víc času, tak se pokusím dojet velkou část restu. Do dalšího dílu bych ráda byla v aktuálu. Plán by byl, jen aby se něco nepo... Děkuju za trpělivost a hezké svátky.

  • milan.koch64@gmail.com

    Děkuji za odpověď :-) a také přeji hezké svátky a pohodu.

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit