Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S06E09 - Conspiracy Theory: Part 4

Conspiracy Theory tímto čtvrtým pokračováním skončila. Když jsem dříve psala, že scénáristé jsou pěkní hajzlíci, tak jsem byla mírná a slušná. Po této epizodě bych nejradši přitvrdila a byla sprostá. To, co spunktovali, jim neodpustím (nebo za hódně dlouho). Dokonce je mi momentálně šumafuk, co bude vyvádět psychouš Stroh, který se zničehonic objevil coby zarostlý slušňák a nejspíš kuje pořádné pikle, jak je jeho zvykem. Pravděpodobně bude hlavním zloduchem v posledních čtyřech dílech pod názvem By Any Means, neboli „Všemi prostředky“.

P.S.: pouze konstatuji… copak nám to krucinál udělali se Sharon?! Přeji všem veselejší konec roku, než nám připravili tvůrci tohoto dílu a na shledanou v novém roce u dalších titulků (dřív je asi fakt nestihnu).

Časováno pouze a jen na verzi SVA. Na AFG tentokrát těžce nesedí, nevím proč, to je snad poprvé. Možná budou sedět ještě na nějakou jinou verzi, ale nezkoumala jsem, takže za to neručím.

Titulky pro vás přeložila Silcasiles… a bavte se v rámci možností, já bych na konci doporučila kapesníčky po ruce. :-/

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit