Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S05E21 - Shockwave - Part 2

Šmytec. Pátá řada nám skončila. Co se mělo vyřešit, se vyřešilo, ale někdy taky ne. Co mělo vybouchnout, to vybouchlo… no, všechno ne, bohudík, ale stačilo. Koho měli zabásnout, toho zabásli, ale taky ne všechny, kteří by si to zasloužili. Problémy ve vztazích se jakžtakž uhladily, ale jakési nedostatky zůstaly. A kdo měl být povýšen, tak povýšen byl… i nebyl. Tak si to nějak přeberte.

Mě se celá řada opět ukrutně líbila, jako všechny před ní, ale já jsem neobjektivní, nesoudný, nekritický fanoušek a milovník seriálu už od prvního dílu Closer, takže můj názor je pouze a jen můj, a nikomu ho nevnucuji. Vždyť komu se seriál nezamlouvá, může přepnout čudlíkem na něco jiného.

Co mě na páté řadě lehounce zklamalo, byla taková drobnost, že nebylo zúčtováno se stále unikajícím Strohem, pouze o něm bylo sporadicky mluveno. Ovšem, zase můžeme doufat, že na tohle bude šestá řada, a že se v ní může roztočit pořádný cirkus. A že snad bude ještě letos, a že vůbec bude. Ale jak jsem už zmínila dříve, scénáristům do kebule nevidno. Bůh ví, co si na nás přichystají za překvápka.

Jedna z věcí, kterých se obávám, je ta, že se v seriálu bude méně míhat můj oblíbený, stále fešný Fritz Howard, který se nyní vrátil na svou starou pozici šéfa zvláštních operací. Ale třeba se bojím zbytečně a zvláštních operací pod jeho velením bude fůra. Tak si tu obavu (a všechny další) vyženu promptně z hlavy, abych to nepřivolala, páni bohové.

Takže, milí zlatí fanoušci seriálu, s tímto seriálem se prozatím loučím, děkuji za trpělivost a přízeň, a těším se na další řadu. Na shledanou, hezkou zábavu, vaše Silcasiles :-)

Malinká vysvětlivka pro ty, co to nevěděli (jako třeba já): IED – (Improvised Explosive Device) – označení pro improvizované nástražné výbušné zařízení.

Titulky (1)

Komentáře (2)

Přidat komentář
  • Lonni

    Moc děkuji za skvělou práci po všechny ty roky :-). Souhlasím že tahle série byla skvělá a už se těším na další díly :-D

    Odpověď
  • Percival Krvesaj

    Děkuju za překlad i přes (zdravotní?) indispozici ;-) Taky jsem rád, že ti o Velikonocích nakonec nepolili notebook ...

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit