Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S05E16 - Quid Pro Quo

Na dnešní epizodu sedí přísloví „kdo chce psa bít, ten si hůl najde“. Hojně se ho drží advokátka Linda Rothmanová (Jeri Ryan), dříve nechvalně známá obhájkyně Philipa Stroha. Rothmanová se u soudu pustí do Sykesové a udělá z komára velblouda. Povede se jí vyhrát případ jejího nynějšího klienta, podezřelého z vraždy? Nemalou úlohu v tom, jak to dopadne, má Mark Hickman (Jason Gedrick), také známý z dřívějška. Sice má zkaženou reputaci, ale asi tak úplně zkažený nebude. A je to teď docela sympaťák, když už nenasává. Možná je to jen můj dojem, ale něco se nám tam klube mezi ním a Sykesovou. Nemyslím milostný vztah, ale dá se říct, že přátelství, což by málokdo čekal.

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přeje pěkné pokoukání.

Titulky (1)

Komentáře (4)

Přidat komentář
  • Percival Krvesaj

    Díky moc

    Odpověď
  • Eyr

    Sice se na Major Crimes nedívám, ale moc děkuju za fantastické popisky k jednotlivým epizodám. Přečetl jsem si je k celé sérii a moc se pobavil, díky.

    Odpověď
    • Clear

      Jo, taky nesleduju, ale občas přečtu popisek a bavím se. :-)

    • Silcasiles

      Děkuji krásně, těší mě, že ty moje slohy někdo čte, a světe div se, dokonce se někomu líbí. Kdyby se líbily i titulky, to by taky bylo super. :-)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit