Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S05E15 - Cleared History

Tentokrát jsou majoritní zločiny nuceny řešit fujtajblový zločin, který se vyklube z obvyklé vraždy a prachsprostých vloupaček. Lidé, kteří se na tom vyklubaném druhu zločinnosti podílejí a nebo na něm dokonce vydělávají, pokládám za naprostý lidský odpad. A omlouvám se klasickému odpadu, ten bývá někdy i užitečný, kdežto tento druh lidí by měl vysmahnout snad na jinou planetu. Na nějakou, která nemá podmínky k životu. Zajímavé je, že i když v seriálu příliš neukazují nějaké šokující záběry, ani to není potřeba, v dotyčných momentech se přesto otřepu odporem. Výrazy ve tvářích herců mluví za vše. Blé, blé, blé.

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a jsou na verzi SVA.

Pozor, na obvyklý FLEET nesedí, na začátku zdánlivě jo, ale od cca třetiny už to jde do háje, tak si určitě radši stáhněte tu SVA, ať pak nenadáváte, že to nepasuje.

Titulky (1)

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit