Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S05E11 - White Lies Part 1

Á kruci. Když uběhlo prvních několik minut epizody, myslela jsem, že se to někomu zdá, a že ten dotyčný vzápětí procitne a bude to jinak, Ale houbeles. Je to realita, Tedy, seriálová realita. Lidé prostě umírají, ať jsou to nevinné oběti, zloduši nebo postavy, které důvěrně známe několik let. White Lies Part 1 (Bílé lži, část 1), je první ze tří dílů, ve kterých si asi moc legrace neužijeme a majoritní zločiny podstoupí boj s klikyhákovou nestvůrou, kterou se lidstvu nepodařilo vymýtit hodně dlouho, a i když nechci být pesimista, asi hodně dlouho nepodaří.

Jediným pozitivem této epizody já osobně shledávám zvýšený výskyt našeho stále fešného šéfa útvaru zvláštních operací, nyní zastupujícího policejního šéfa, Fritze Howarda (Jon Tenney), kterému to v té uniformě sakra sluší. :-)

Titulky pro vás přeložila Silcasiles a přes všechno to negativní vám přeji dobré pokoukání.

Titulky (1)

Komentáře (1)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit