Major Crimes

Žánr
Drama, Krimi
Roky vysílání
2012 - dosud
Obsah
Kriminální seriál stanice TNT. Jedná se o spin-off seriálu The Closer. Fiktivní policejní oddělení Los Angeles dostává novou šéfku. Kapitánka Sharon Raydorová se snaží získat respekt svých zaměstnanců a společně uzavřít některé případy s velkou prioritou.
Titulky pro vás překládají
Silcasiles

Titulky k Major Crimes S04E21 - Hindsight, Part 3

Případ zavražděné Tamiky a jejího dítěte pokračuje potřetí. A protože jedna od minule nová mrtvolka, tvářící se zpočátku jako sebevrah, byla taktéž uznána jako zavražděná, mají majoritní zločiny plné ruce práce. A jako by to nebylo málo, další mrtví přibydou. Kdopak nám tentokrát v seriálu takhle vyvádí, když Stroh je někde na míle daleko? Je to řádění gangů? Jedná se o jednoho pachatele, který spáchal i vraždy před dvanácti lety? Víc pachatelů? Je mezi nimi Mark Hickman? Ten mi ale připadá jen jako nešťastný opilec, který se zoufale snaží usvědčit někoho, o kom je roky přesvědčen, že je zloduch. No, je to zamotané, tak si počkáme, jak to Sharon a spol. rozmotají. A k mému potěšení se v tomto díle opět vyskytne (trošku víc než jindy) náš stále fešný šéf zvláštních operací Howard.

Titulky přeložila Silcasiles a přeje vám dobrou zábavu :-).

Titulky (1)

Komentáře (4)

Přidat komentář
  • Leenaa

    Diky, nemel byt spin-off s Howardem?

    Odpověď
  • Lonni

    Moc díky. Šetřím si je až budou všechny pohromadě,ale je dřina to vydržet. Nevíte někdo kolik dílů bude trvat než tohle uzavřou???

    Odpověď
  • Silcasiles

    Ještě dva díly a bude konec čtvrté řady. Pak se můžeme těšit na pátou, která nejspíš vypukne zase v létě.
    Co se týče spinoffu s Howardem, tak o tom jsem se dočetla, že se to zatím nehýbe kupředu. Bohužel.

    Odpověď
  • Lonni

    Aha děkuji :-) Howarda je škoda.Mohlo to být zajímavé. Jen by tam mohla aspoň proběhnout Brenda

    Odpověď

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit