Limitless

Žánr
Akční, Drama, Mysteriózní, Sci-fi
Roky vysílání
2015 - dosud
Obsah
Hlavním hrdinou je Brian Finch, kterému se podaří získat drogu NZT, díky které může využívat mozek na 100 %. Své nabyté schopnosti se rozhodne využít pro spolupráci s FBI a pomáhat při řešení jejich případů.
Titulky pro vás překládají
efvendy, jeriska03, lukascoolarik

Titulky k Limitless S01E22 - Finale: Part Two!!

Tak je to tady. Druhá část finále má hotové titulky. V minulém dílu se ukázalo, že hlavní superpadouch Sands si vytvořil vlastní armádu padouchů, kteří vypustili NZT do ulic. Teď se snaží využít chaosu a uskutečnit zbytek svého plánu. Tedy donutit Piper, aby jim udělala enzym, který potlačuje vedlejší účinky NZT, pokud ho ovšem už nemají a Piper není mrtvá, a všechno hodit na senátora Morru, o kterém stále nevíme, jestli patří mezi záporáky nebo klaďase. A vydělat prachy… hromadu prachů.

A postavit se jim může jedině hrdina se stejnými schopnostmi, tedy na NZT, a jmenuje se SuperBrian… BrianPool, Brunisher, nebo Wolverian? Ještě než se podíváte na epizodu – tipněte si, které jméno se Brianovi nejvíc líbí. Ale má to háček, jako v každém superpříběhu. Hrdina si musí nejdřív vyřešit nějaký zásadní osobní problém, a tady je to nedostatek času. Brianovi totiž pomalu vyprchává enzym z těla. A pokud nepřestane brát NZT, zemře.

Podívejte se na poslední díl, držte Brianovi a jeho týmu palce, ať se mu podaří nejen porazit superpadoucha, ale především přesvědčit CBS, aby seriál prodloužila a abychom ho vídali i v příští sezóně.

Zatím nejsou žádné zprávy, odhady jsou tak půl na půl. Jeriska tipuje spíš ukončení, já si zas myslím, že by Limitless mohl ještě pokračovat, a i když nevím, co by tipnul lukascoolarik, určitě si přeje, aby seriál neskončil.

Titulky po celou dobu připravovali jeriska03, efvendy z Nextweek a lukascoolarik ze Serialzone, a pokud seriál neskončí ve stejné sestavě u 2. série na shledanou.

Titulky (2)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (8)

Přidat komentář

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit