From Dusk Till Dawn

Od soumraku do úsvitu

Žánr
Akční, Upírský
Roky vysílání
2014 - dosud
Obsah
Seriálová verze kultovního filmu Roberta Rodrigueze. Mladý texaský ranger po vraždě svého staršího kolegy vyráží po stopě pachatelů, nechvalně proslulých bratrů Geckových. Zatímco se Seth Gecko pokouší vyřešit vzniklou situaci s pomocí svého zločineckého kolegy Carlose, Richieho pronásledují podivné sny. Cesty všech se střetnou v hříšném baru, kde vyjde najevo překvapivá pravda - upíři existují.
Titulky pro vás překládají
Araziel, Miki226

Titulky k From Dusk Till Dawn S02E09 - There Will Be Blood

Čas pádí jako zběsilý a nezadržitelně se blížíme k finále druhé sezóny seriálu Od soumraku do úsvitu. Dnešní díl se jmenuje Poteče krev a není to jen tak z plezíru. Opravdu poteče. A poteče jí hodně.

Carlos má už totiž klíč od krvavé studně a on i jeho Squadra Culebras si nezadržitelně jedou pro svou svatou krev. Tedy, pokud je někdo nezadrží. Na trůnu totiž může sedět jen jeden a Richardovi se tam také mohlo zalíbit. To, že Richie neví, kde studna leží, je sice malým problémem, ale „kdo chce na trůnu seděti, musí si umět poraditi“. Ani Seth nemá zrovna nejlepší den a nejeden z nás by při takové smůle jistě vyletěl z kůže. To Santanico možná konečně najde někoho, kdo ji dokáže přivést do ráje, ale je třeba mít na paměti to, že věřit se nedá skoro nikomu. Hada si (nejen) na prsou totiž může hřát téměř kdokoliv a občas je třeba se pořádně podívat, co kdo skrývá ve svém nitru…

Titulky pro vás přeložil Araziel a sedí na verzi KILLERS.

Hezkou zábavu :-)

Titulky (3)

Stáhnout všechny verze

Komentáře (0)

Pro možnost přidat komentář se musíte přihlásit